Hercertificering (KMBV)

  • 15 september 2022
  • Training/Scholing
  • V&VN Algemeen

De Hercertificering is een unieke training voor de ervaren technische (thuiszorg) verpleegkundige die zich wil laten (her)scholen, de actuele ontwikkelingen wil uitwisselen en daarnaast een controle wil ondergaan van zijn/haar bekwaamheid. Het is een mooie vervolgstap na de Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden. De opleiding leent zich goed voor ervaren (thuiszorg)verpleegkundigen die vrijwel dagelijks complexe verpleegtechnische vaardigheden uitvoeren. 

Verdiepende theorie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van diverse hoogcomplexe verpleegtechnische vaardigheden worden behandeld. Ook wordt de bekwaamheid van diverse vaardigheden geoefend en getoetst.

Module

Module 1 - Klinisch redeneren, Dilemma's delen en Cytostatica & antibiotica
Module 2 - Palliatieve pijnbestrijding en sedatie, Immunotherapie, Bloedtransfusies & TPV
Module 3 - Instructie geven, Practicum carrousel en Toetsing

Startdatum

Eerstvolgende startdatum is donderdag 15 september 2022

Doelgroep

Ervaren (thuiszorg)verpleegkundigen die vrijwel dagelijks complexe verpleegtechnische vaardigheden uitvoeren. Vaak werken deze verpleegkundigen in specialistische technische (thuiszorg/ ambulante) teams en zijn hier al minimaal drie jaar werkzaam.

Kosten

€ 1.525- (inclusief locatie- en materiaalkosten, btw is niet van toepassing). Leden van V&VN krijgen 10% korting op deze opleiding. Ook is het mogelijk STAP subsidie aan te vragen!

Accreditatie

De gehele training en alle e-learning modules behorende bij de training zijn geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister V&V. Voorwaarde voor het toekennen van accreditatiepunten is dat de deelnemer voor de start van de training ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister V&V.

In totaal zijn er 65 accreditatiepunten in het Kwaliteitsregister V&V te verkrijgen.

Meer informatie
KMBV Logo RGB

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!