Congres Tijd voor Verbinding – samen in beweging!

  • 5 oktober 2023
  • Bijeenkomst
  • V&VN Algemeen
  • Noord-Brabant
Tvv Beeld Verpleegkundige

5 oktober 2023 - congrescentrum 1931 - ’s-Hertogenbosch

Op donderdag 5 oktober 2023 organiseert programma Tijd voor Verbinding een congres in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis zorgt dan samen met tal van interessante sprekers voor een dag die bol staat van inspiratie op het gebied van patiëntveiligheid en de vier hoofdthema’s binnen het programma: antistollingszorg, kwetsbare ouderen, multidisciplinair gesprek en Safety-II.

Laat je verrassen door een inspirerend programma en doe mee aan verschillende workshops en lezingen rondom de patiëntveiligheidsthema’s van programma Tijd voor Verbinding. Ook is er volop de gelegenheid om tijdens het congres contacten te leggen met andere zorgprofessionals, bestuurders, managers, (beleids)adviseurs en patiënten/ervaringsdeskundigen uit de medisch specialistische zorg. Op de congreswebsite vind je een volledig overzicht van alle activiteiten en praktische informatie. 

Voor wie? 
We richten ons tijdens dit congres op zorgprofessionals, (patiënten)vertegenwoordigers, (beleids)adviseurs, leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders in de medisch specialistische zorg.  

Aanmelden 
Deelnemen aan het congres Tijd voor Verbinding is kosteloos. Je kunt je aanmelden door het formulier in te vullen. Direct na registratie ontvang je een bevestiging per e-mail.  

Over Tijd voor Verbinding
Tijd voor Verbinding wil de patiëntveiligheid in de ziekenhuizen en de zelfstandige klinieken verder verbeteren. De netwerkorganisatie doet dat door een bottom-up beweging op gang te brengen van en tussen zorgprofessionals, instellingen voor medisch specialistische zorg en patiënten om de zorggerelateerde schade verder terug te dringen. Het programma wordt uitgevoerd onder leiding van zes beroepsverenigingen en brancheorganisaties: V&VN, FMS, NFU, NVZ, ZKN en Patiëntenfederatie Nederland. 

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!