Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden (KMBV)

  • 16 september 2022
  • Training/Scholing
  • V&VN Algemeen

De Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden is uitermate geschikt voor verpleegkundigen die sinds kort werkzaam zijn of gaan werken in specialistische of ambulante teams, zowel intra- als extramuraal. De Basisleergang leent zich tevens goed voor een overstap van verpleegkundigen uit het ziekenhuis of de ambulance zorg naar de thuis- of verpleeghuiszorg. De theorie en praktijktraining sluit nauw aan bij de inhoud van de Vilans protocollen.

De Basisleergang is een zesdaagse opleiding, waarbij op diverse belangrijke vlakken van het vak wordt ingegaan. Infuustechnologie en palliatieve zorg staan hoog in het vaandel, maar ook de praktische vaardigheden komen aan bod.

Modules 

Module 1 - Basiskennis verpleegtechnische vaardigheden en Enterale voeding & CAPD
Module 2 - Infuustechnologie
Module 3 - Kwaliteit en organisatie van zorg
Module 4 - Palliatieve zorg, sedatie en pijnbestrijding
Module 5 - Palliatieve zorg en wondzorg & tracheazorg
Module 6 - Oefencarrousel en toetsing

Startdatum

Eerstvolgende startdatum is vrijdag 16 september 2022.

Doelgroep

Verpleegkundigen die werkzaam zijn (of gaan werken) in de thuiszorg, een specialistisch team, wijkteam of een ambulant team intramuraal.

Kosten

€ 2.550,- (inclusief locatie- en materiaalkosten, btw is niet van toepassing). Leden van V&VN krijgen 10% korting op deze opleiding. Ook is het mogelijk STAP subsidie aan te vragen!

Accreditatie

De gehele training en alle e-learning modules behorende bij de training zijn geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister V&V. Voorwaarde voor het toekennen van accreditatiepunten is dat de deelnemer voor de start van de training ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister V&V.

In totaal zijn er 84 accreditatiepunten in het Kwaliteitsregister V&V te verkrijgen.

 

Meer informatie
KMBV Logo RGB

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!