Webinar nieuwe bekostiging wijkverpleging

  • 14 april 2022
  • Nieuwsbericht
  • Wijkverpleegkundigen
Afbeelding Bekostiging Webinar
Foto (van links naar rechts): Pauline Dröge, Aileen van Dijk, Michelle Meertens, Margriet van Rooijen - Dröge, Caroline Smeets, Thijs Vietje, Loïs van Buren en Betty Ouwendijk

Dinsdag 5 april klokslag 12.00 begon het webinar over de nieuwe bekostiging wijkverpleging en de cliëntprofielen. Met bijna 650 deelnemers was het een goed gevuld uur.  Heb jij hem gemist? Kijk het dan terug door HIER te klikken. Caroline Smeets, adviseur wijkverpleging bij de V&VN, verwelkomde iedereen. Daarna volgde een korte toelichting vanuit de NZa door Thijs Vietje over de nieuwe bekostiging en de cliëntprofielen. Achter de schermen bijgestaan door Loïs van Buren. In het resterende tijd beantwoorden Aileen van Dijk en Michelle Meertens (wijkverpleegkundigen bij Envida), Margriet van Rooijen-Dröge en Pauline Dröge (wijkverpleegkundigen, Vierstroom Zorg thuis) de vragen vanuit het praktijkveld van de wijkverpleging. Van de opgestelde cliëntprofielen, de indicatiestelling tot de nauwelijks extra administratieve lasten. Daarnaast was Betty Ouwendijk (lid expertkring bekostiging wijkverpleging en lid afdeling wijkverpleegkundigen V&VN) aanwezig om alle vragen die binnenkwamen tijdens het webinar te moderaten. Deze samenwerking zorgde ervoor dat het een succesvol webinar was. Daarnaast hebben Michelle Meertens en Aileen van Dijk hierover een vlog gemaakt hoe zij het hebben ervaren: KLIK HIER!

Voor meer informatie, neem een kijkje op:

• Of mail naar bekostigingwijkverpleging@venvn.nl (vakinhoudelijk),  info@nza.nl (technische vragen) of regulering@nza.nl (aanvraag spreekuur nieuwe bekostiging).

Wil je zelf actief meedenken over de nieuwe bekostiging en cliëntprofielen? Stuur dan een mail naar bekostigingwijkverpleging@venvn.nl en meld je aan voor de expertkring bekostiging wijkverpleging.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)