Wetenschap in Praktijk heeft vier commissies die zich bezighouden met de speerpunten uit dit beleidsplan. In de commissies zitten zowel kerngroepleden als andere actieve WiP-leden. Commissies hebben elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Commissies

Deze commissie biedt praktische ondersteuning aan verpleegkundigen, verzorgenden en studenten om het werken in de praktijk volgens EBP-principes te faciliteren.

Heb je vragen voor commissie EBP? Mail deze dan naar ebp.pwip@venvn.nl

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van (online) themabijeenkomsten waar leden en niet-leden aan kunnen deelnemen om kennis en kunde op te doen ten aanzien van verschillende verpleegkundige thema’s.

Heb je vragen voor commissie Themabijeenkomsten of suggesties voor een thema? Mail deze dan naar thema.pwip@venvn.nl

Deze commissie zorgt voor een regelmatige communicatie naar de leden over relevante ontwikkelingen wat betreft verpleegkundig onderzoek, evidence based werken en de activiteiten die georganiseerd worden. Vier keer per jaar wordt een nieuwsbrief verstuurd naar nieuwsbrief abonnees, dit zijn zowel leden als niet-leden van Wetenschap in Praktijk.
Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de website en social media om te communiceren en informatie te delen.

Heb je PR vragen of wil je iets delen via onze nieuwsbrief en/of website? Mail dan naar pr.pwip@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)