In 2007 is het platform Wetenschap in Praktijk (WiP) ontstaat uit een fusie van de Vereniging van Verplegingswetenschappen (Verve) en het Landelijk Orgaan Verpleegkundig Specialisten (LOVS) met als doel om wetenschap binnen de beroepsvereniging V&VN op de kaart te zetten. 

Inmiddels is WiP uitgegroeid tot een platform met ruim 350 leden bestaande uit zorgprofessionals, (verpleegkundig) wetenschappelijk onderzoekers, practoren, lectoren, hoogleraren en beleidsmedewerkers.  
De helft van ons ledenbestand zijn mensen die naast het V&VN basislidmaatschap en het V&VN WiP-lidmaatschap, óók lid zijn van een andere afdeling.   

Iedereen (lid of geen lid) kan zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van WiP, en daar blijkt enorme belangstelling voor te zijn. Er zijn inmiddels ruim 6000 lezers.  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!