Zaterdag 22 juni 2024 Informatiebijeenkomst Master Evidence Based Practice in Health Care op locatie

  • 6 juni 2024
  • Nieuwsbericht
  • Wetenschap in Praktijk
To Learn G7776e1012 1920

Zaterdag 22 juni aanstaande organiseert de universitaire masterstudie Evidence Based Practice in Health Care een voorlichtingsbijeenkomst. U bent u van harte welkom van 11.00 – 13.00 uur in het Amsterdam UMC, locatie AMC. Wij informeren u tijdens deze bijeenkomst uitgebreid over de inhoud van de studie, krijgt u voorbeelden van lesmateriaal en boeken te zien en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Als u belangstelling heeft deel te nemen aan deze voorlichting dan kunt u zich aanmelden via masterstudies@amsterdamumc.nl.

 

De universitaire Master leidt verpleeg-en verloskundigen, medici, paramedici en promovendi op tot klinisch wetenschappelijk onderzoeker (klinisch epidemioloog).

Afgestudeerden participeren vakoverstijgend in klinisch multidisciplinair medisch-wetenschappelijk onderzoek en zijn als breed georiënteerde professionals in staat om zulk onderzoek te initiëren en uit te voeren.

 

Tot zaterdag 22 juni, de koffie staat klaar!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)