Woensdagmiddag 13 maart 2024: Zorgfestival Samen Doen | Hogeschool Utrecht, Instituut Verpleegkundige Studies

  • 29 januari 2024
  • Nieuwsbericht
  • Wetenschap in Praktijk

Tijdens dit festival biedt Hogeschool Utrecht, Instituut voor Verpleegkundige Studies je een kijkje in de keuken van de toekomst. Want die is al lang begonnen en biedt ons heel veel nieuwe mogelijkheden.

Gezondheid is ons grootste goed. Daarom willen we zorg betaalbaar en bereikbaar houden. En dat vraagt iets van ons. Een andere manier van denken over en organiseren van gezondheid en welzijn èn het opleiden van zorgprofessionals. Bij Hogeschool Utrecht zijn we daar al volop mee bezig.   

Samen gaan we die ervaren, verkennen en ontwerpen. Dat doen we op het vlak van onderzoek, onderwijs en het werkveld. Zie het programma. Zorg dat je erbij bent en meld je aan!  

Wat: Zorgfestival Samen Doen

Waar: Heidelberglaan 7

Wanneer: woensdag 13 maart 2024 van 15.30 uur – 20.00 uur

Voor wie: iedereen die wil bijdragen aan het vormgeven van de zorg van de toekomst

Voorafgaand aan het zorgfestival vindt op Heidelberglaan 7 een stage- en arbeidsmarkt plaats, in samenwerking met Utrechtzorg. Je kunt hier van 12.00 tot 15.00 uur kennismaken met regionale zorg- en welzijnsorganisaties en je toekomstige stagebieder of werkgever ontmoeten.  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)