Gezonde zomer gewenst!

  • 29 juni 2021
  • Nieuwsbericht
  • Wetenschap in Praktijk
Schermafbeelding 2021 06 29 100207

Beste nieuwsbrieflezers,

Met de zomer voor de deur is het tijd voor een korte terugblik op de activiteiten van Wetenschap in Praktijk.

De afgelopen maanden hebben we een aantal druk bezochte themabijeenkomsten georganiseerd over learning communities, verpleegkundig zeggenschap (samen met Rho Chi en de Alumnivereniging Verplegingswetenschappen) en zinvolle zorg in het verpleeghuis. De laatste bijeenkomst was zo een succes dat donderdag 7 juli een vervolgbijeenkomst is gepland. Je kunt je hier nog steeds voor aanmelden.

Verder is Wetenschap in Praktijk via leden betrokken bij richtlijnontwikkeling en onderzoek. Het is bijzonder mooi om te zien hoe enthousiast leden zich hiervoor inzetten en op deze wijze Wetenschap in Praktijk willen vertegenwoordigen.

Tot slot zijn er wat wisselingen geweest binnen de kerngroep. Met deze nieuwe kerngroep zijn wij hard bezig om verpleegkundig onderzoek, EBP en Wetenschap in Praktijk nog beter op de kaart te zetten. Hoe wij dit (willen) aanpakken beschrijven wij in het beleidsplan dat op input van de leden gebaseerd is. Zodra het concept gereed is, zullen wij deze met onze leden delen. Wij hopen dan wederom op input en feedback.

Dan rest nog om jullie een fijne zomer te wensen, te bedanken voor jullie steun en betrokkenheid bij Wetenschap in Praktijk en blijf gezond!

Vina Slev (voorzitter), mede namens Nadia van den Berg, Joyce Farla, Jopke Kruyt, Lisanne Hut, Annabeth van Stroe, Susanne Vromans en Sandrien Weda

 

Ben je nog geen lid maar wil je meedenken over de koers van Wetenschap in Praktijk? Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)