We hebben dringend hulp nodig! Jouw hulp!

  • 29 april 2022
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

Welke reumaverpleegkundige of Verpleegkundig Specialist Reumatologie komt ons per direct helpen als bestuurslid?

Op dit moment bestaat het bestuur nog maar uit 3 leden, dat is te weinig om overeind te blijven. Zonder jullie hulp kan onze afdeling reumatologie niet langer voortbestaan! Dat betekent dat we onze autonomie kwijtraken, de verpleegkundige niet meer vertegenwoordigd wordt bij onze stakeholders, er geen scholingen meer zullen worden georganiseerd, we ons opgebouwde budget voor scholing kwijtraken en we geen zeggenschap meer hebben in beslissingen die van toepassing zijn op onze beroepsuitoefening. Dit zou ontzettend jammer zijn; zonder afdeling zijn we minder goed georganiseerd en staat ieder er alleen voor. Dat wil toch niemand?

Dus heb je een klein beetje tijd beschikbaar naast je huidige baan? Ga je een uitdaging niet uit de weg? Meld je dan nu!

Help ons en denk mee over wat het komende jaar onze aandacht verdient. Help je collega’s in de werkgroepen met het organiseren van onze scholingen, het lezen en beoordelen van richtlijnen of het vormgeven van onze communicatieplatforms. Je krijgt er veel voor terug; inspraak, voldoening, gezelligheid, kennis en een heel netwerk verpleegkundigen uit het hele land.

Spreekt dit je aan? Reageer dan snel via voorzitter.reumatologie@venvn.nl

Het lijkt ons leuk om met je in contact te komen!

Het symposium op 10 mei is al snel. Je kan je nog aanmelden voor zowel het symposium als de AAV. Meer informatie en aanmelden vind je hier.

Tot 10 mei!

Met vriendelijke groet Louise, Jeannette en Kim

Vacatures V&VN afdeling Reumatologie

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)