Voorjaarscongres 10 mei reumatologie programma bekend!

  • 2 maart 2022
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

Namens de scholingscommissie, het bestuur V&VN Reumatologie en de NHPR zijn wij verheugd om jullie hierbij het programma van het voorjaarscongres  van 10 mei a.s. te presenteren.

Door de omstandigheden met corona waren we vorig jaar genoodzaakt om het najaarscongres te verplaatsten naar dit voorjaarscongres. Het congres vindt plaats in samenwerking met de NHPR. We hebben er weer heel veel zin in!

Mocht je je nog niet aangemeld hebben dan kan dit uiteraard nog. Klik hier voor het programma en de link om je aan te melden.

Algemene Afdeling Vergadering (AAV)

Als bestuur grijpen we deze gelegenheid aan om voor het najaarscongres een Algemene Afdeling Vergadering te organiseren. We vinden belangrijk om te weten hoe onze leden over bepaalde dingen denken, en daarbij vindt er wisseling van bestuur plaats waar we jullie input voor nodig hebben.

De AAV zal plaatsvinden vóór aanvang van het congres op dezelfde locatie van 8:15-8:45. Er is gelegenheid tot het nuttigen van een ontbijtje.

Geef je op via onderstaande link, zodat we weten of we op jou kunnen rekenen. 

aanmelden voor de AAV

We kijken ernaar uit jou weer live te kunnen ontmoeten!

 

 

Jaarcongres Reumatologie 2022

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!