Onderzoek: hardlopen met reuma

  • 5 december 2022
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

Guus Rougoor, docent Sportkunde en onderzoeker lectoraat Kracht van Sport bij Hogeschool Inholland, doet onderzoek naar hardlopen bij reuma en zoekt reumaconsulenten om een vragenlijst in te vullen en/of mee te doen aan een interview. De resultaten worden als input gebruikt voor vervolgonderzoek naar de gezondheidseffecten van hardlopen en het ontwikkelen van onderbouwde adviezen en ondersteuning op maat. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten en uw antwoorden worden anoniem verwerkt.  

Deze vragenlijst is ontwikkeld door onderzoekers van Hogeschool Inholland, Amsterdam UMC, Reade en Hogeschool Saxion in samenwerking met ervaringsdeskundigen.

Daarnaast is de onderzoeker op zoek naar verpleegkundig reumaconsulenten die mee willen doen aan een interview over dezelfde onderwerpen. De interviews duren 30-45 minuten en worden digitaal afgenomen via MS Teams. Alle data wordt op een beveiligde plek bewaard en wanneer wij de data gaan publiceren zal deze met geen enkele mogelijkheid terug te leiden zijn naar de deelnemers.

Belangstelling om mee te doen aan een interview? Stuur een mail naar reumatologie@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)