Vragenlijst ter ondersteuning van de intake JGZ bij de Oekraïense gezinnen

  • 14 april 2022
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Afgelopen 2 weken is hard gewerkt aan een vragenlijst ter ondersteuning van de intake JGZ bij de Oekraïense gezinnen. De manier en inhoud is beoordeeld en aangepast door een Oekraïense moeder/professional. Vanwege de urgentie hebben wij hem nog niet kunnen toetsen in de praktijk.

Wij hopen dat jullie ons daarbij kunnen helpen. Graag horen wij uiterlijk 29 april a.s. jullie feedback mailen naar ibrokx@kpnmail.nl. Mocht het nodig zijn, dan maken we een tweede versie. De vragenlijst kan vooraf aan de ouders/jongeren verstrekt worden en dient vergezeld te gaan van een informatiefolder over de JGZ. In Oekraïne zijn zij niet bekend met deze vorm van publieke gezondheid voor jeugd. De informatiefolder wordt momenteel in het Oekraïens vertaald en hopen wij volgende week beschikbaar te hebben.  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)