Word ook lid!

  • 28 februari 2024
  • Nieuwsbericht
  • Diabeteszorg
Algemene Afbeelding Word Ook Lid V&VN Diabeteszorg

Word je ook lid?

Zou je het leuk vinden om ook lid te worden van de vereniging?

Wij bestaan op dit moment uit 900 leden. Een mooie club van leden die allemaal dezelfde passie en liefde delen voor: diabeteszorg.  
Waarom is het zo waardevol je aan te sluiten bij de vereniging? - Op deze manier blijven wij als diabetesdeskundigen met elkaar verbonden en ‘verenigd’
- Houden wij met elkaar de kennis en informatie up-to-date binnen de Diabeteszorg
- Kunnen wij van elkaar leren en ervaringen uitwisselen
- Hebben wij een krachtige stem zowel binnen het vakgebied als daarbuiten. Bijvoorbeeld in de politiek. 
Wat biedt een lidmaatschap naast bovenstaande?

Wij spreken onze collega's/leden twee keer per jaar op onze (digitale) Algemene Ledenvergaderingen (ALV). Waardevolle momenten waar je je stem en input kan delen.

Ook organiseren wij eenjaarlijks congres waar het erg fijn is om collega's te ontmoeten, informatie/kennis met elkaar te delen en te ontvangen van inspirerende sprekers.

Daarnaast ontvang je als lid drie keer per jaar ons magazine: DiabetesPRO. Een enorm waardevol magazine waarin alle huidige ontwikkelingen, inspirerende interviews en nog veel meer over en binnen ons vakgebied wordt gedeeld!

Ook ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief waarin wij alle ins en outs delen op het gebied van trends, ontwikkelingen en de agenda van die maand.

Niet te vergeten ontvang je ook sterk gereduceerde prijzen voor beroepsinhoudelijke bij- en nascholingen en ben je als lid nationaal en internationaal geregistreerd bij de Nederlandse Diabetes Federatie (NDF)

Wij zouden het erg waardevol vinden als je je bij interesse zou aanmelden als lid en kijken er naar uit je te verwelkomen!

Meer informatie

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)