Brochure zelfkatheterisatie en stappenplannen man en vrouw.

Wij hebben voor u een mooie brochure over zelfkatheteriseren tevens zijn er 2 stappenplannen beschikbaar. Deze stappenplannen beschrijven voor zowel de man als de vrouw hoe ze zichzelf kunnen katheteriseren. De brochure en het stappenplan kan voor de persoon die over gaat tot zelfkatheterisatie een goede ondersteuning bieden over hoe hij of zij moet katheteriseren.
Wij bieden 2 x per jaar de mogelijkheid om deze brochure en stappenplannen te bestellen. I.v.m. de drukkosten is dit niet geheel kosteloos en is een minimale afname van 100 stuks wenselijk. Voor meer informatie omtrent prijzen en/of bestelling van deze materialen vragen wij u contact met ons op te nemen via de onderstaande button.

Met vriendelijke groet, CV&V bestuur

Informatie/bestellen

COLLEGA VERENIGINGEN:

Hieronder vind u de linken naar onze collega verenigingen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)