Oproep voor COMMON onderzoek

  • 21 april 2024
  • Nieuwsbericht
  • Complementaire Zorg

Het COMMON onderzoek. Vanuit het Nivel wordt onderzocht naar naar communicatie over complementaire zorg in de oncologie. Het is de bedoeling voor zorgverleners om een toegankelijk overzicht/ toolbox te ontwikkelen waarin snel gezien kan worden welke complementaire zorg voor welke klacht veilig en evidence based ingezet kan worden.

Joining 770559 1280

Oproep voor COMMON onderzoek

Ben u zorgverlener in de oncologische zorg en wilt u weten welke vormen van complementaire zorg passend en effectief zijn bij de klacht(en) van uw patiënten?

Vul dan nu de online vragenlijst in over onze ontwikkelde tool.

Het bekijken van de tool en beantwoorden van de vragen kost in totaal ongeveer 15 minuten.

Meedoen met dit onderzoek? Ga naar https://nivel.survalyzer.eu/mlvkgddqpd?l=nl

Deze vragenlijst en tool maken deel uit van een onderzoek van het Nivel. Uw gegevens worden anoniem verwerkt.

 

  • 10 mei 2022
  • Nieuwsbericht
  • Complementaire Zorg

Update COMMON onderzoek

Het doel van COMMON is om open en effectief te communiceren over complementaire zorg(cz) in de oncologie. Zo wil men inzicht verkrijgen in Nederland naar de integratie van cz binnen de oncologie en waar behoefte liggen van zowel de zorgvragers als de zorgverleners.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)