Vacature P&O medewerker

P&O medewerker voor 36 uur per week

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is de beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Voor ons team zoeken wij een nieuwe collega ter vervanging van de huidige medewerker die doorgestroomd is. Wij zoeken een P&O medewerker voor 36 uur per week.

Het team
Het team P&O bestaat uit één adviseur en één medewerker en maakt deel uit van het team Bedrijfsvoering met o.a. financiën, secretariaat, receptie, facilitaire zaken met in totaal 14 medewerkers.

Functie op hoofdlijnen
Je bent een ware spin in het web, een kei in de administratie. Je vindt het leuk om te ondersteunen en ook te adviseren. Waar hou je je als P&O medewerker o.a. mee bezig?

  • ondersteunen in werving en selectieprocedures; 
  • beheren van de personeelsdossiers en personeelsadministratie; 
  • onderhouden van contact met leveranciers (zoals arbodienst en wervingsbureaus);
  • Uitvoering van het P&O-beleid;
  • Adviseren aan leidinggevenden en personeel en bieden van ondersteuning bij o.a. verzuim en arbeidsvoorwaarden gerelateerde vragen;
  • bijhouden van ziek -en herstelmeldingen;
  • optimaliseren van HR-processen;
  • het aanleveren en controleren van de salarismutaties;
  • bijhouden van het intranet;

Profiel en functie-eisen
Je bent een stevige, enthousiaste persoonlijkheid die ervaring heeft het ondersteunen en uitvoeren van de administratieve processen. Je beschikt over uitstekende communicatieve- en schriftelijke vaardigheden, bent nauwkeurig, proactief en gaat graag de uitdaging aan om met relatief weinig middelen veel effect te realiseren. Daarbij ben je goed in het gebruik van social media. Je hebt een afgeronde mbo/hbo opleiding, bij voorkeur in HRM of een vergelijkbare studie en hebt actuele kennis in de huidige wet- en regelgeving en nieuwe ontwikkelingen op HR-gebied.

Ons aanbod
Een afwisselende en dynamische functie met veel ruimte om structureel bij te dragen aan de ontwikkeling van de beroepsgroep van verpleegkundigen en verzorgenden binnen een ambitieuze en snelgroeiende beroepsvereniging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 2144,- tot € 3072,-. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie is in eerste instantie voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw Christina Boekhout, Adviseur P&O via 06-13695218 of c.boekhout@venvn.nl.

Solliciteren?
Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met cv vóór 13 januari 2020 a.s. Je kunt je sollicitatie – uitsluitend digitaal - richten aan pz@venvn.nl t.a.v. mevrouw Christina Boekhout.

Deze procedure wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.