Vacature Medewerker Ledenservice

Medewerker Ledenservice (32 - 36 uur per week)

Ledenservice bij V&VN
Leden kunnen o.a. terecht bij de vereniging om het register af te nemen. Met dit register laat je als verzorgende, verpleegkundige of verpleegkundig specialist zien dat je je kennis up-to-date houdt. Om na een registratieperiode herregistratie te kunnen aanvragen, moeten diverse deskundigheids bevorderende activiteiten worden uitgevoerd.

Je functie op hoofdlijnen
Als administratief medewerker controleer je de deskundigheids bevorderende activiteiten.
Daarnaast heb je contact met leden, geregistreerden, of aanbieders van scholingen. Je bent voornamelijk veel aan het uitzoeken, de leden te woord aan het staan en administratief aan het verwerken.

Profiel en functie-eisen
Je bent nauwkeurig, flexibel en je neemt je verantwoordelijkheid voor je taken. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding en drie jaar relevante werkervaring. Affiniteit met de zorg is gewenst.

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 1.890,- tot € 2.797,- op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Christina Boekhout
(Personeelszaken). Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Melissa de Boer (Supervisor Ledenservice). Beiden zijn te bereiken op 030-2919050.

Solliciteren?
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag voor 13 december a.s. Je kunt je sollicitatie sturen naar pz@venvn.nl t.a.v. Melissa de Boer. De gesprekken staan gepland op dinsdag 24 december a.s.

Deze procedure wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.