Systeembeheerder

De voortdurende ontwikkeling op het gebied van IT en automatisering is binnen V&VN van vitaal belang om ons werk goed te kunnen blijven uitvoeren. We bevinden ons in een periode van groei en er wachten mooie kansen en resultaten! Heb je behoefte aan een uitdaging waar je als Systeembeheerder met volledige toewijding kunt bijdragen aan een nobel doel? Dan zou dit weleens dé uitdaging kunnen zijn!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) vormt met meer dan 105.000 leden de meest omvangrijke beroepsvereniging binnen ons land. Gevestigd te Utrecht, ondersteunt V&VN verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Wij streven ernaar deze professionals in staat te stellen hun vak goed uit te kunnen voeren en we willen ervoor zorgen dat zij elke dag met enthousiasme en trots aan dit betekenisvolle werk beginnen. V&VN zet zich in voor de essentiële elementen die dit streven mogelijk maken, waaronder scholing, beroepsontwikkeling, richtlijnen, professionele zeggenschap en belangenbehartiging. Centraal in al onze inspanningen staat de dialoog met en namens onze leden.

Voor het team ICT/IM zijn we op zoek naar een:


Systeembeheerder

32 - 36 uur

Werken binnen het team ICT/IM

Het team ICT/IM bestaat op dit moment uit 5 technische- en functionele IT professionals en daarnaast hebben we de ambitie om nog verder te groeien. Het team is hecht, open, informeel en betrokken. We helpen elkaar waar nodig en er is voldoende vrijheid om zelf je werk in te delen. We werken (binnen projecten) gezamenlijk aan grote (complexe) enterprise oplossingen.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken en de uitgifte van apparatuur van medewerkers (telefoons, laptops, etc.);
  • Je beheert en onderhoudt onze voorraad hardware;
  • Je bent de eerstelijns vraagbaak van medewerkers met betrekking tot ICT;
  • Je analyseert de beveiliging en werking van onze software. Je stelt verbeteringen voor en implementeert deze;
  • Je monitort onze beveiliging en Microsoft 365 omgeving.

Wat breng je mee?

  • Een relevante opleiding in systeembeheer op MBO- of HBO niveau;
  • Ervaring met Intune, Microsoft 365, Azure en Microsoft Entra (voorheen Azure AD);
  • Ervaring met een helpdesk en de uitgifte en beheer van apparatuur;
  • Je bent servicegericht en vindt het leuk om collega’s te helpen;
  • Ervaring met het beheer van Windows servers en VMWare is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een afwisselende en dynamische functie binnen een leuk, gedreven team en een lerende organisatie. Je krijgt veel ruimte om vanuit ICT structureel bij te dragen aan de ontwikkeling van onze beroepsgroepen. Daarnaast beschik je over een fijne werkplek in een modern, ruim en licht kantoor waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Er is zelfs een gym!

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 2.832,- tot maximaal € 4.324,- per maand en op basis van een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen, FWG 45/50 ). Overeenkomstig de cao-afspraken worden de salarissen per 1 juni 2024 met 5% verhoogd.

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten- en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld. We bieden je ook de mogelijkheid om hybride te werken.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband.

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie mag je contact opnemen met Jasper Postma, senior adviseur ICT/IM via 06 - 12 13 28 28.

Solliciteren?

Lijkt deze mooie functie iets voor jou? Dan ontvangen we graag voor woensdag 20 december je CV en motivatie. Dit mag op een manier die het beste bij jou past: met een brief, een video, presentatie, etc.

Heb je een vraag over je sollicitatie of de procedure neem dan gerust contact op met Marlien van der Wiel, recruitment specialist via 06 - 57 88 91 19.

We voeren doorlopend gesprekken, wacht daarom niet met solliciteren. Zodra we de juiste kandidaat hebben aangenomen zullen we de vacature sluiten.

Solliciteren

Wanneer je op de solliciteren knop drukt, opent je e-mailprovider en is het e-mailadres werken@venvn.nl alvast voor je ingevuld. Werkt de knop niet, dan kun je ook zonder de knop een mail sturen naar dit e-mailadres.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)