Supervisor Ledenservice

Het coachen en aansturen van je collega’s binnen de Ledenservice is een mooie uitdagende en veelzijdige rol. Naast het zorgen voor structuur en overzicht los je hier en daar problemen op en werk je veel samen met andere teams binnen V&VN. Goed voor onze leden zorgen is onze topprioriteit en hier speel jij een belangrijke rol in.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) vormt met meer dan 105.000 leden de meest omvangrijke beroepsvereniging binnen ons land. Gevestigd te Utrecht, ondersteunt V&VN verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Wij streven ernaar deze professionals in staat te stellen hun vak goed uit te kunnen voeren en we willen ervoor zorgen dat zij elke dag met enthousiasme en trots aan dit betekenisvolle werk beginnen. V&VN zet zich in voor de essentiële elementen die dit streven mogelijk maken, waaronder scholing, beroepsontwikkeling, richtlijnen, professionele zeggenschap en belangenbehartiging. Centraal in al onze inspanningen staat de dialoog met en namens onze leden.

Voor het aansturen van de Ledenservice zoeken wij een collega voor de functie: 

Supervisor Ledenservice

voor 32 - 36 uur per week

Werken binnen het team Leden & Registers

Het team Leden & Registers bestaande uit 35 medewerkers, richt zich op de werving, ondersteuning en het behoud van leden, zorgorganisaties en aanbieders van scholingen. Daarbij gaat het om het horen, zien en helpen van (potentiële) leden, waarbij een positieve ervaring voor alle doelgroepen het uitgangspunt is. Team Leden & Register ontwikkelt en vernieuwt, samen met andere teams binnen de Vereniging, voortdurend de dienstverlening voor alle doelgroepen en zorgt voor een aantrekkelijk aanbod voor zowel individuele leden als zorgorganisaties met collectieve overeenkomsten.

Wat ga je doen?

Als supervisor geef je samen met één andere collega leiding aan de Ledenservice. De begeleiding van de medewerkers en de werkzaamheden zullen jullie samen onderling verdelen. Afhankelijk van de piek en dal momenten gaat het om 15-20 mensen. Je zal de medewerkers dagelijks op een heldere en coachende manier sturing geven. Daarnaast zorg je voor de roostering en monitor je de KPI’s en de kwaliteit van de communicatie lijnen (mail en telefoongesprekken). Ook het continu evalueren en waar nodig optimaliseren van de processen is van belang. De verbinding met andere teams binnen V&VN is belangrijk om de werkzaamheden op elkaar aan te laten sluiten en daarom sluit je geregeld aan bij werkoverleggen.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over MBO werk- en denk niveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met kwaliteitsmonitoring en het sturen op KPI's;
  • Excel heeft voor jou geen geheimen;
  • Je bekijkt zaken graag vanuit een helikopter view.

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een dynamische functie in een hecht team binnen een ambitieuze beroepsvereniging. Je krijgt een plek in een leuk en gedreven team dat eigenaarschap toont en elkaar inspireert. Tevens is het een team met oog voor elkaar, dat er veel waarde aan hecht om af en toe iets leuks met elkaar te gaan doen. We werken samen in een modern, ruim en licht kantoor waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Er is zelfs een gym!

Afhankelijk van je ervaring bieden wij je een salaris van € 2.832,- tot maximaal € 4.324,- per maand en op basis van een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen, FWG 45/50). Overeenkomstig de cao-afspraken worden de salarissen per 1 juni 2024 met 5% verhoogd.

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten- en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld.

In eerste instantie bieden we je een jaarcontract met daarna de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie mag je contact opnemen met Rutger Thobokholt, Hoofd Leden via telefoonnummer 06 - 57 88 92 62.

Heb je een vraag over je sollicitatie neem dan gerust contact op met Marlien van der Wiel, recruitment specialist via 06 - 57 88 91 19.

Wil je graag solliciteren?

Ben jij die gedreven supervisor die wij zoeken? Dan ontvangen we graag voor woensdag 20 december je CV en motivatie. Dit mag op een manier die het beste bij jou past: met een brief, een video, presentatie, etc.

Solliciteren

Wanneer je op de solliciteren knop drukt, opent je e-mailprovider en is het e-mailadres werken@venvn.nl alvast voor je ingevuld. Werkt dit niet, dan kun je ook zonder de knop een mail sturen naar dit e-mailadres.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)