Specialist Marketing & Communicatie

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten tijdens de coronacrisis en daarna een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen. Met ruim 105.000 leden is V&VN de grootste beroepsvereniging van Nederland.

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid. Wij zoeken een enthousiaste:

Specialist Marketing & Communicatie

voor 36 uur per week

die ons helpt met marketing (ledenwerving) en met de content voor onze social kanalen.

Communicatie bij V&VN

De communicatie van V&VN draait om dialoog en het vertellen van verhalen, in tekst en beeld. V&VN vindt het tijdens de coronapandemie meer dan ooit belangrijk dat verpleegkundigen en verzorgenden van zich laten horen en streeft naar een hoge zichtbaarheid in het nieuws en op sociale media. Wij geven een Magazine uit, zijn actief op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, hebben onze externe websites vernieuwd en werken aan een verenigingsplatform voor onze leden. Vanaf het najaar is team Communicatie tevens verantwoordelijk voor marketing.

Je functie op hoofdlijnen

Als Specialist marketing & communicatie werk je aan activiteiten die zijn gericht op het werven en behouden van leden. En je draait mee in het contentteam van V&VN. Een campagne opzetten via sociale media vind je net zo leuk als een live pitch om een groep studenten lid te maken. Ook zorg je er samen met je collega’s van het contentteam voor dat de website en het nieuwe ledenplatform goede, wervende content heeft voor (aspirant)leden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onze content op LinkedIn en Instagram. 

Profiel en functie-eisen

Je weet hoe je een doelgroep bereikt en hebt ervaring met campagnes via sociale media. Jouw adviezen zijn praktisch en jouw kennis van SEO, SEA, Google Analytics is up to date. Je bent creatief, schrijft snel en goed, en houdt van aanpakken. Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring en een afgeronde hbo-opleiding. 

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 2.526,- tot € 3.774,- op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Mieke Suithoff (Personeelszaken). Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan met Joost Dekkers, Hoofd Communicatie. Beide zijn te bereiken op 030-2919050.

Solliciteren?

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk op 31 oktober 2021. Je kunt je sollicitatie – uitsluitend digitaal – sturen naar pz@venvn.nl t.a.v. Joost Dekkers. Wij vinden het leuk werk van je te lezen en bekijken. Stuur dus gerust een portfolio mee!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!