Secretaresse

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om, tijdens de coronacrisis en daarna, verpleegkundigen en verzorgenden een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich sterk voor de professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan.

Wij zoeken een enthousiaste collega die deskundig, betrokken en slagvaardig is, voor de functie van:

Secretaresse

voor 24 uur per week

In deze functie werk je voor team Vereniging. Dit team vervult de spilfunctie binnen de vereniging en legt verbindingen tussen de verschillende onderdelen van de vereniging, waaronder de ruim 43 afdelingen en platforms van V&VN. Het team bestaat uit 12 medewerkers. De kern van ons werk is het ondersteunen en adviseren van de afdelingen en platforms. De secretariële ondersteuning van onze afdelingen en platforms is hier een belangrijk onderdeel van.

Je functie op hoofdlijnen

Binnen team Vereniging zet je je, als secretaresse van de besturen van een aantal afdelingen of platforms, in voor de optimale ondersteuning van deze besturen. Je beheert agenda’s, organiseert (digitale) vergaderingen en bereidt deze, in afstemming met het bestuur, voor. Je notuleert en beheert de mailbox van de afdeling/het platform, houdt de website van de afdeling/het platform up-to-date en maakt digitale nieuwsbrieven. Je bent contactpersoon en het eerste aanspreekpunt voor leden en externe partners en daarmee wegwijzer voor het bestuur. Je houdt overzicht over de trajecten waar leden namens de afdeling/het platform aan deelnemen.

Als flexibele en daadkrachtige secretaresse heb je affiniteit met V&VN en de beroepsgroepen die V&VN vertegenwoordigt. Je vindt het leuk om binnen een vereniging te werken en vindt het belangrijk om de besturen die bestaan uit vrijwilligers zoveel mogelijk te ontzorgen.

Profiel en functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau met aantoonbare secretariële werkervaring.
  • Je bent je bewust van de dynamiek van het werken met vrijwilligers en stelt je dienstbaar op ten aanzien van de vrijwillige afdeling-/platformbesturen.
  • Je hebt ervaring met digitaal werken en vergaderen.
  • Je bent een kei in notuleren en archiveren.
  • Je bent sensitief voor bestuurlijke verhoudingen binnen en buiten de vereniging en kunt functioneren binnen de hectische verenigingsdynamiek.
  • Je houdt van afwisselend werk en kunt snel schakelen.
  • Je bent in staat om je eigen werk te organiseren en bestuursleden van afdelingen en platforms te ondersteunen in de organisatie van hun werkzaamheden.
  • Je bent bereid om regelmatig in de avonduren te werken.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een betrokken team en een dynamische en ambitieuze beroepsvereniging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 2.134,- tot
€ 3.160,- ( schaal FWG 40) op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yvonne de Boer, hoofd Team Vereniging via 06-13821184.

Solliciteren?

Je kunt je sollicitatie richten aan pz@venvn.nl t.a.v. Mieke Suithoff.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!