Relatiebeheerder

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten tijdens de coronacrisis en daarna een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid.

Voor uitbreiding van team Leden, bestaande uit 25 medewerkers, zoeken wij een klantgerichte, proactieve en resultaatgerichte collega voor de functie van

Relatiebeheerder

voor 32 uur

Het team

Het team Leden richt zich op de werving, ondersteuning en het behoud van leden, zorgorganisaties en aanbieders van scholingen. Daarbij gaat het om het horen, zien en helpen van (potentiële) leden, waarbij een positieve ervaring voor alle doelgroepen het uitgangspunt is. Team Leden ontwikkelt en vernieuwt, samen met de Vereniging, voortdurend de dienstverlening voor alle doelgroepen en zorgt voor een aantrekkelijk aanbod voor zowel individuele leden als zorgorganisaties met collectieve overeenkomsten.

Je functie op hoofdlijnen

Als relatiebeheerder werk je in het team Leden van V&VN. Je bent continu in contact met organisaties waar verpleegkundigen en verzorgenden werken, verspreid over heel Nederland. Je versterkt de verbinding en geeft informatie over het Kwaliteitsregister V&V en andere services en dienstverlening van V&VN. Tegelijkertijd haal je wensen en inzichten op die V&VN helpen haar producten en diensten te verbeteren.

Je ondersteunt en adviseert organisaties bij de aanmelding van hun verpleegkundigen en verzorgenden en de implementatie en borging van het Kwaliteitsregister V&V. Tevens geef je gerichte adviezen over producten van V&VN die verpleegkundigen en verzorgenden helpen bij hun verdere professionalisering. V&VN heeft meer dan 105.000 leden en meer dan 400 zorginstellingen hebben een collectief lidmaatschap bij V&VN. Bij organisaties die interesse hebben om hun medewerkers lid te maken is het aan jou om die interesse om te zetten in een overeenkomst met V&VN. Daarnaast zijn er organisaties die we nog niet hebben kunnen bereiken. Het ontwikkelen, verbeteren en uitvoeren van het acquisitieplan is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Je hebt een voortrekkersrol binnen team Relatiebeheer in het achterhalen van de behoefte aan service en dienstverlening van een organisatie en doet voorstellen hoe we dit kunnen verbeteren. Jij acquireert, onderhoudt en borgt de contacten met al deze instellingen en geeft indien gewenst gerichte adviezen. Je werkt in deze functie nauw samen met drie relatiebeheerders.

Profiel en functie-eisen

Je hebt een relevante Hbo-opleiding bijvoorbeeld op het gebied van marketing of commerciële economie. Je hebt ervaring of affiniteit met sales en marketingactiviteiten. Je hebt een pré als je het landschap en diversiteit van zorgorganisaties kent en weet wat er speelt bij hen die er werken, van verpleegkundige tot adviseur opleidingen of bestuurder. Je bent communicatief vaardig en in staat om binnen de setting van de vereniging vorm te geven aan goede langdurige relaties met uiteenlopende betrokken partijen bij de registers van V&VN.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 4.798,- op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is in eerste instantie voor één jaar met de bedoeling dit om te zetten naar onbepaalde tijd.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rutger Thobokholt, hoofd Team Leden via 06-57889262.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag z.s.m. je sollicitatiebrief met CV. Je kunt je sollicitatie sturen naar pz@venvn.nl.

Het opvragen van referenties maakt deel uit van de selectieprocedure.
Bij aanstelling vragen wij de kandidaat een geldige VOG-verklaring te overleggen.

Wij stellen geen prijs op acquisitie.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!