Relatiebeheerder Zuid Nederland

Luisteren, praten, doorvragen is jouw 2e natuur en naast een commercieel inzicht heb je ook een groot hart voor de zorg. Om het draagvlak van de zorgprofessionals in Nederland te borgen is het van essentieel belang dat we de relatie met onze doelgroep goed beheren en uitbouwen. In deze rol ben jij dé verbinder tussen zorginstellingen en hun zorgprofessionals, onze leden.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) vormt met meer dan 105.000 leden de meest omvangrijke beroepsvereniging binnen ons land. Gevestigd te Utrecht, ondersteunt V&VN verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Wij streven ernaar deze professionals in staat te stellen hun vak goed uit te kunnen voeren en we willen ervoor zorgen dat zij elke dag met enthousiasme en trots aan dit betekenisvolle werk beginnen. V&VN zet zich in voor de essentiële elementen die dit streven mogelijk maken, waaronder scholing, beroepsontwikkeling, richtlijnen, professionele zeggenschap en belangenbehartiging. Centraal in al onze inspanningen staat de dialoog met en namens onze leden.

Voor uitbreiding van het team Leden, zoeken wij een collega voor de functie van

Relatiebeheerder Zuid Nederland

28 - 36 uur

Werken binnen het team Leden

Het team Leden bestaande uit 25 medewerkers, richt zich op de werving, ondersteuning en het behoud van leden, zorgorganisaties en aanbieders van scholingen. Daarbij gaat het om het horen, zien en helpen van (potentiële) leden, waarbij een positieve ervaring voor alle doelgroepen het uitgangspunt is. Team Leden ontwikkelt en vernieuwt, samen met andere teams binnen de Vereniging, voortdurend de dienstverlening voor alle doelgroepen en zorgt voor een aantrekkelijk aanbod voor zowel individuele leden als zorgorganisaties met collectieve overeenkomsten.

Wat ga je doen?

Als relatiebeheerder ben je samen met je andere 2 collega’s continu in contact met zorginstellingen. Je versterkt de verbinding en geeft informatie over o.a. het Kwaliteitsregister en andere services en dienstverlening van V&VN. Tegelijkertijd haal je wensen en inzichten op die V&VN helpen haar producten en diensten te verbeteren. Ook willen we meer focus leggen op het organiseren van bijeenkomsten waarbij jij het gesprek aan gaat met de zorgmedewerkers en andere relaties.

450 zorginstellingen hebben een collectieve overeenkomst bij V&VN. Het onderhouden en behouden van deze relaties is van groot belang. Bij zorginstellingen die interesse hebben om hun medewerkers lid te maken is het aan jou om die interesse om te zetten in een overeenkomst met V&VN. Het ontwikkelen, verbeteren en uitvoeren van het acquisitieplan is daarom ook een onderdeel van je takenpakket.
Deze rol zal gericht zijn op de regio Zuid Nederland. Je bent veel op pad, werkt vanuit huis en ons verenigingsbureau in Utrecht.

Wat breng je mee?

- Je beschikt over een afgeronde studie op HBO niveau;
- Door je hart voor de zorg heb je oprechte interesse in onze doelgroep en weet je wat er speelt;
- Je hebt relevante ervaring opgedaan in een commerciële rol;
- Je kan goed levelen met alle lagen binnen een organisatie en je werkt graag zelfstandig;
- Je hebt een gunfactor en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Bovenstaande foto's zijn genomen bij V&VN. Je ziet (toekomstige) collega's van alle teams.


Wat mag je van ons verwachten?

We bieden een dynamische functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging. Je krijgt veel ruimte om structureel bij te dragen aan de ontwikkeling en bekrachtiging van de positie van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Ons kantoor is ruim, licht en van alle gemakken voorzien (makkelijk parkeren, fijne werkplekken, een broodjes en koffie corner met barista én er is een gym!).

Afhankelijk van je ervaring bieden wij je een salaris van € 3.736,- tot maximaal € 5.473,- per maand en op basis van een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen, FWG 60). Overeenkomstig de cao-afspraken worden de salarissen per 1 juni 2024 met 5% verhoogd.

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten- en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld.

In eerste instantie bieden we je een jaarcontract met daarna de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie mag je contact opnemen met Rutger Thobokholt, Hoofd Leden via telefoonnummer 06 - 57 88 92 62.

Heb je een vraag over je sollicitatie neem dan gerust contact op met Marlien van der Wiel, recruitment specialist via 06 - 57 88 91 19.

Wil je graag solliciteren?

Ben jij die gedreven Relatiebeheerder die wij zoeken? Dan ontvangen we graag voor woensdag 12 juni je CV en motivatie. Dit mag op een manier die het beste bij jou past: met een brief, een video, presentatie, etc. We voeren doorlopend gesprekken, wacht daarom niet met solliciteren. Zodra we de juiste kandidaat hebben aangenomen zullen we de vacature sluiten.

Solliciteren

Wanneer je op de solliciteren knop drukt, opent je e-mailprovider en is het e-mailadres werken@venvn.nl alvast voor je ingevuld. Werkt de knop niet, dan kun je ook zonder de knop een mail sturen naar dit e-mailadres.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)