Redacteur/videomaker

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten tijdens de coronacrisis en daarna een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen. Met ruim 105.000 leden zijn we de grootste beroepsvereniging van ons land.

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid. Wij zoeken een:

Redacteur/videomaker
voor 32 uur per week

ter versterking van ons contentteam.

Communicatie bij V&VN

De communicatie van V&VN draait om dialoog en het vertellen van verhalen, in tekst en beeld. V&VN vindt het tijdens de coronapandemie meer dan ooit belangrijk dat verpleegkundigen en verzorgenden van zich laten horen en streeft naar een hoge zichtbaarheid in het nieuws en op sociale media. Wij geven een Magazine uit, zijn actief op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, hebben onze externe websites vernieuwd en werken aan een verenigingsplatform voor onze leden.

Je functie op hoofdlijnen

Samen met jouw collega’s in het contentteam zorg jij voor mooie, herkenbare, verrassende content op onze websites en ons verenigingsplatform, in onze nieuwsbrieven en op Twitter, Instagram, Facebook en LinkedIn. Jij maakt video’s, schrijft en maakt onze webcontent zo goed mogelijk vindbaar (SEO). Je draait mee in de campagnes van V&VN en stimuleert de dialoog met en tussen leden.

Profiel en functie-eisen

Je bent een ervaren filmer en editor, schrijft snel en goed, en weet hoe je je doelgroep bereikt. Je hebt ervaring met SEO en contentproductie voor sociale media. Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring en een afgeronde hbo-opleiding. 

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 2.319 tot € 3.322 op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke Suithoff (pz@venvn.nl of 030-2919050).

Solliciteren?

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk op 7 september 2021. Je kunt je sollicitatie – uitsluitend digitaal – sturen naar pz@venvn.nl t.a.v. Joost Dekkers, Hoofd Communicatie. Wij vinden het leuk werk van je te lezen en bekijken. Stuur dus gerust een portfolio mee!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!