Redacteur social media

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten tijdens de coronacrisis en daarna een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid. Wij zoeken een:

Redacteur social media
voor 24 uur per week

ter vervanging van een collega die een nieuwe functie heeft gekregen binnen ons team.

Communicatie bij V&VN

De communicatie van V&VN draait om dialoog en het vertellen van verhalen. V&VN vindt het tijdens de coronapandemie meer dan ooit belangrijk dat verpleegkundigen en verzorgenden van zich laten horen en streeft naar een hoge zichtbaarheid in de nieuws- en sociale media. Wij geven een Magazine uit, zijn actief op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, en hebben net onze externe websites vernieuwd.  

Je functie op hoofdlijnen

Samen met jouw collega’s in de redactie zorg jij voor mooie, herkenbare, verrassende content op onze websites, in onze nieuwsbrieven en op Twitter, Instagram, Facebook en LinkedIn. Je maakt webcontent zo goed mogelijk vindbaar (SEO). Je draait mee in de campagnes van V&VN en stimuleert de dialoog met en tussen leden.

Profiel en functie-eisen

Je bent een schrijver met een voorliefde voor sociale media en hebt ervaring met SEO en het werken in een CMS. Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring en een afgeronde hbo-opleiding. 

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 2.319 tot € 3.322 op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Christina Boekhout, P&O adviseur. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, bel dan met Joost Dekkers, Hoofd Communicatie. Beide zijn te bereiken op 030-2919050.

Solliciteren?

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk op 9 juni 2021. Je kunt je sollicitatie – uitsluitend digitaal – sturen naar pz@venvn.nl t.a.v. Joost Dekkers. Wij vinden het leuk werk van je te lezen en bekijken. Stuur dus gerust een portfolio mee!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!