Projectondersteuner Kennisinstituut

Heb jij hart voor de zorg en wil je graag bijdragen aan de professionalisering van het werk van de 400.000 verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in ons land? In deze rol word je onderdeel van het nieuwe Kennisinstituut van V&VN en kan je duidelijk van betekenis zijn voor onze doelgroep.

Ben je graag het aanspreekpunt binnen een dynamisch team en krijg jij energie van het tot in de puntjes secretarieel en administratief ondersteunen van projecten? Dan is dit jouw kans!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) vormt met meer dan 105.000 leden de meest omvangrijke beroepsvereniging binnen ons land. Gevestigd te Utrecht, ondersteunt V&VN verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Wij streven ernaar deze professionals in staat te stellen hun vak goed uit te kunnen voeren en we willen ervoor zorgen dat zij elke dag met enthousiasme en trots aan dit betekenisvolle werk beginnen. V&VN zet zich in voor de essentiële elementen die dit streven mogelijk maken, waaronder scholing, beroepsontwikkeling, richtlijnen, professionele zeggenschap en belangenbehartiging. Centraal in al onze inspanningen staat de dialoog met, voor en namens onze leden.

Voor ons recent opgerichte en snelgroeiende Kennisinstituut zijn we op zoek een enthousiaste collega voor de functie van:

Projectondersteuner Kennisinstituut

32 - 36 uur

Werken binnen het Kennisinstituut V&VN

Het Kennisinstituut V&VN bestaat momenteel uit 32 medewerkers en is sterk aan het uitbreiden. Binnen het Kennisinstituut worden diverse projecten uitgevoerd die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van zorg en verstevigen van het verpleegkundig domein. Je zal nauw gaan samenwerken met gepassioneerde collega’s en we bieden je volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bovenstaande foto's zijn genomen bij V&VN. Je ziet (toekomstige) collega's van alle teams.


Wat ga je doen?

In deze rol bied je ondersteuning aan verschillende teams op secretarieel en administratief vlak. Je werkt nauw samen met de projectleiders bij verschillende kwaliteitsprojecten om de voortgang te waarborgen. Je optimaliseert de dagelijkse gang van zaken en ontlast waar mogelijk. Hierbij breng je structuur aan, plan je onder andere afspraken in en notuleer je bij overleggen.    

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt uitstekende kennis van het MS office-pakket, Teams en beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Je bent een mensenmens, flexibel en een initiatiefrijke persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit;
  • Je werkt gestructureerd, je kan snel schakelen, je trekt de juiste prioriteiten en je kunt goed omgaan met deadlines.


Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een afwisselende functie binnen een ambitieus Kennisinstituut dat volop in ontwikkeling is. Je krijgt een plek in een leuk en gedreven team dat eigenaarschap toont en elkaar inspireert. Tevens is het een team met oog voor elkaar, dat er veel waarde aan hecht om af en toe wat leuks met elkaar te gaan doen. We bieden je een fijne werkplek in een modern, ruim en licht kantoor waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Er is zelfs een gym!

Afhankelijk van je ervaring bieden wij je een salaris van € 2.832,- tot maximaal € 3.824,- per maand en op basis van een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen, FWG 45). Overeenkomstig de cao-afspraken worden de salarissen per 1 juni 2024 met 5% verhoogd.

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten- en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot verlenging of omzetting naar een vast dienstverband.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Greta Rijninks, hoofd Programmabureau, via telefoonnummer 06 – 57 84 19 78.  

Heb je een vraag over je sollicitatie neem dan gerust contact op met Marlien van der Wiel, recruitment specialist via 06 – 57 88 91 19.

Wil je graag solliciteren?

Ben jij die gedreven projectondersteuner die wij zoeken? Dan ontvangen we graag voor woensdag 6 maart februari je cv en een motivatie per brief.

Solliciteren

Wanneer je op de solliciteren knop drukt, opent je e-mailprovider en is het e-mailadres werken@venvn.nl alvast voor je ingevuld. Werkt dit niet, dan kun je ook zonder de knop een mail sturen naar dit e-mailadres.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)