P&O Adviseur

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland maakt zich er met ruim 100.000 leden sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Ter versterking van ons P&O team zijn we op zoek naar een:

P&O Adviseur

voor 32-36 uur per week

Functie op hoofdlijnen

Je gaat aan de slag met de modernisering en verdere ontwikkeling van een grote diversiteit aan (strategische) HR beleidsthema's. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van het functiehuis, de weging t.a.v. de CAO Ziekenhuizen, vitaliteit van de medewerkers en het strategisch personeelsbeleid.

Je bent voor deze thema’s niet alleen verantwoordelijk voor de inhoud, maar ook voor het creëren van draagvlak en het maken van een praktisch en uitvoerbaar implementatieplan. Daarna zorg je ook voor het onderhoud van het beleid en begeleid je de uitvoering ervan.

Naast de werkzaamheden op strategisch niveau ondersteun je de Medewerker P&O in een aantal operationele zaken. Denk hierbij aan Werving & Selectie, Arbo & Verzuim, het uitvoeren van de personeelsadministratie en het gevraagd en ongevraagd adviseren van leidinggevenden op het gebied van arbeidsvoorwaarden, verzuim en functioneren.

Profiel en functie-eisen

Je bent een stevige, enthousiaste persoonlijkheid die ervaring heeft in een brede P&O-adviesfunctie. Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden, bent nauwkeurig, proactief en beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in HRM. Je bent goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rond verzuim, arbeidsrecht, sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden.

Ons aanbod

Een afwisselende en dynamische functie met veel ruimte om structureel bij te dragen aan de ontwikkeling van de beroepsgroep van verpleegkundigen en verzorgenden binnen een ambitieuze en groeiende beroepsvereniging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 3.389,- tot € 4.964,- op basis van 36 uur. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie is in eerste instantie voor één jaar.

Deze functie mag interim worden ingevuld, waarbij we in eerste instantie uitgaan van een half jaar.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!