Online specialist

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om verpleegkundigen en verzorgenden een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid.

Wij zoeken een:

Online specialist

voor 36 uur per week

met kennis van SEO en analytics. En bij voorkeur ervaring met vormgeving.

Communicatie bij V&VN

De communicatie van V&VN draait om dialoog en het vertellen van verhalen. Dit doen wij onder meer in de vorm van korte campagnes. V&VN vindt het ontzettend belangrijk dat verpleegkundigen en verzorgenden van zich laten horen en streeft naar een hoge zichtbaarheid in de nieuwsmedia. Wij zijn actief op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, hebben een veel bezochte website, geven elk kwartaal een magazine uit (oplage: 110.000) en bouwen aan een interactief verenigingsplatform.  

Het team Communicatie van V&VN bestaat uit acht communicatieprofessionals, een lobbyist en een historicus (Florence Nightingale Instituut).

Wat ga je doen?

Jij zorgt er samen met collega’s voor dat we online zo zichtbaar mogelijk zijn en onze doelgroepen onze content nog beter weten te vinden. Binnen het communicatieteam ben jij de specialist op het gebied van SEO en analytics. Jij zorgt ervoor dat bezoekers en zoekmachines optimaal gebruik kunnen maken van de websites. Ook adviseer je over de (door)ontwikkeling van de websites en andere communicatiekanalen van de vereniging, zoals het verenigingsplatform dat we bouwen.

Als je oog hebt voor vormgeving of je daarin wilt ontwikkelen, dan krijg je bij ons de mogelijkheid om een deel van je tijd hieraan te besteden.

Wat vragen wij?

Je hebt er plezier in om de technische en de creatieve kant van het communicatievak met elkaar te verbinden. Je hebt ervaring met Google Analytics, Google Tech Manager, Google Data Studio, SEO-tools, HTML, CSS. En het liefst ook gevoel voor vormgeving en ervaring met beeldbewerkingssoftware zoals Photoshop.

We vragen een afgeronde HBO-opleiding en enkele jaren werkervaring.

Voldoe je niet volledig aan het profiel, maar barst je wel van het talent en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan toch! Bij V&VN is er veel ruimte om je te ontwikkelen.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 2.759,- tot € 3.922,- (FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!