Online adviseur / Product Owner Kwaliteitsregister

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou! 

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.  De komende jaren zullen we ons o.a. inzetten op strategische thema’s als professionele zeggenschap, netwerkzorg en onderwijs.

Voor versterking van ons team Kwaliteitsregister zoeken wij een enthousiaste, proactieve collega voor de functie van

Online Adviseur / Product Owner Kwaliteitsregister

Voor 24 – 28 uur per week

Het team

Het team Kwaliteitsregister werkt aan het beheer en de doorontwikkeling van het Kwaliteitsregister voor verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland. Het Kwaliteitsregister is een hulpmiddel voor het bijhouden van je professionele deskundigheid met het oog op de kwaliteit van zorg die je als verpleegkundige of verzorgende levert. In dit team werk je dagelijks nauw samen met de programmamanager Kwaliteitsregister en twee beleidsadviseurs. Daarnaast werk je ook veel samen met o.a. collega’s van Ledenservice, Relatiebeheer, ICT en Communicatie.

De functie

Veel verpleegkundigen en verzorgenden worden lid van V&VN om het Kwaliteitsregister te kunnen gebruiken. We willen dit register goed doorontwikkelen en ervoor zorgen dat het voldoet aan hun wensen en die van zorgorganisaties en aanbieders van geaccrediteerde scholing. Jij bent daarin de spil. Jij weet wat deze groepen willen en vertaalt dat naar het Kwaliteitsregister op desktop en in de app.

Werkzaamheden:

  • Je vertaalt de wensen van verpleegkundigen & verzorgenden, zorgorganisaties en scholingsaanbieders naar aanpassingen in het Kwaliteitsregister.
  • Je analyseert en adviseert over verbeteringen in de grotendeels geautomatiseerde (her)registratieprocessen.
  • Je bent eerste aanspreekpunt voor onze ICT-leveranciers en laat verbeteringen en bugfixes door hen doorvoeren.
  • Je beheert de website van het Kwaliteitsregister, waar bezoekers ook iemand kunnen opzoeken die in het register staat. Samen met de communicatieadviseur zorg je ervoor dat nieuws over het Kwaliteitsregister wordt gecommuniceerd.
  • Je houdt in de gaten of het CRM van V&VN moet worden aangepast voor het Kwaliteitsregister en werkt daarbij samen met ICT.
  • Daarnaast werk je ook mee aan projecten, bijvoorbeeld om de gebruikservaring te verbeteren of om communicatiemiddelen voor het gebruik van het Kwaliteitsregister te ontwikkelen.

Functie-eisen

We zoeken een adviseur:

  • Met minimaal een afgeronde hbo-opleiding, ervaring in een soortgelijke functie op het snijvlak van ICT en gebruikers en ervaring met projectmatig werken.
  • Met overtuigingskracht, die zich verantwoordelijk voelt om zaken goed te regelen.
  • Die conceptueel kan denken en creatief is, maar ook nauwkeurig werkt.
  • Die goed kan samenwerken en altijd een antenne op de omgeving heeft gericht.

Ons aanbod

We bieden je een dynamische functie met veel ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van de beroepsgroep van verpleegkundigen en verzorgenden. Afhankelijk van je ervaring en opleiding biedt V&VN een contract voor één jaar, met uitzicht op verlenging. Het maximum salaris bedraagt € 4.427,00 bruto op fulltime basis conform schaal 55 CAO Ziekenhuizen.
V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michelle Jansen, programmamanager Kwaliteitsregister V&V via (06) 50438665 of per mail m.jansen@venvn.nl.

Solliciteren?

Wij ontvangen je motivatie en cv graag vóór 7 juni 2021. Deze kun je mailen naar pz@venvn.nl t.a.v. van C. Boekhout, Adviseur P&O.

Het opvragen van referenties maakt deel uit van de selectieprocedure.
Bij aanstelling vragen wij de kandidaat een geldige VOG-verklaring te overleggen.

Wij stellen geen prijs op acquisitie.

Vacatures

Functioneel beheerder IM/ICT

Wil jij werken in een innovatief, betrokken en energiek IT team? Vertel je met trots en passie op verjaardagen over jouw werk als IT professional? Dan is het tijd te reageren op de functie: functioneel beheerder IM/ICT.

Hoofd Beroepsontwikkeling

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:  Hoofd Beroepsontwikkeling. Als hoofd Beroepsontwikkeling geef je sturing aan de werkzaamheden van de medewerkers binnen het kader van de strategische agenda van V&VN.

Adviseur Marketing

Krijg jij energie van het bedenken van campagnes om leden te werven? Heb jij innovatieve ideeën hoe je het lidmaatschap van een vereniging in een modern jasje kunt steken? Dan zoekt V&VN jou als onze nieuwe Adviseur Marketing.

Online adviseur - Product Owner Kwaliteitsregister

Ben jij die duizendpoot die de wensen van de gebruikers van het Kwaliteitsregister kan vertalen in nieuwe functionaliteit? Die soepel schakelt tussen interne ICT en externe leverancier? En goed communiceert met alle betrokkenen? Dan is onze vacature Online adviseur / Product Owner Kwaliteitsregister geknipt voor jou!

Projectleider - Senior Adviseur

In de zorg verspillen we helaas nog steeds tijd aan onnodige handelingen. Als Projectleider / Senior Adviseur van het project KwaliTIJD werk je met het projectteam mee om 'Beter Laten'-aanbevelingen in de praktijk te implementeren. Jij helpt mee tijd te creëren voor zorg met toegevoegde waarde,

Relatiebeheerder

V&VN is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg. We behartigen de belangen van onze leden en mengen ons in het debat. Als relatiebeheerder speel jij hierin een sleutelrol: jij bent het contact met organisaties waar verpleegkundigen en verzorgenden werken. Jij helpt onze leden en helpt onze diensten te verbeteren.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!