Medewerker team Vereniging

Heb jij hart voor de zorg en V&VN? En wil jij bijdragen aan het werk van de 400.000 verpleegkundigen en verzorgenden in ons land? Dan hebben wij voor jou de baan!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste  beroepsvereniging van ons land, maakt zich sterk voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten en heeft haar landelijk bureau in Utrecht. V&VN zorgt ervoor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun beroep goed kunnen uitoefenen. Maar ook dat zij plezier houden in het werk en trots blijven op hun vak. V&VN maakt zich sterk voor alles wat dat mogelijk maakt, zoals scholing, beroepsprofielen, richtlijnen, kwaliteitsstandaarden, uitwisseling en invloed op beleid. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

V&VN is op zoek naar een deskundige en flexibele collega voor de functie van:

Medewerker team Vereniging 

voor 28 uur per week

Werken binnen team Vereniging

Het team Vereniging bestaat uit zo’n 15 medewerkers en ondersteunt en adviseert afdelingen en platforms in hun positionering en invloed richting interne en externe spelers. Team Vereniging fungeert daarbij als verbinder in de samenwerking tussen afdelingen en platforms en het landelijk bureau. 

Wat ga je doen?

Je bent een spin in het web binnen team Vereniging. Als medewerker team Vereniging bied je ondersteuning aan het hoofd team Vereniging (agendabeheer) en de teamoverleggen. Je ondersteunt de V&VN community professionele zeggenschap en de bestuurssecretaris bij Ledenraadsverkiezingen. Via ondersteuning-teamvereniging@venvn.nl handel je vragen en verzoeken van besturen en bureau af.  

Wat breng jij mee?

Je beschikt over minimaal een MBO diploma met een HBO werk- en denkniveau. Ook heb je kennis van V&VN (geledingen, activiteiten, projecten). Je hebt communicatie- en organisatiecompetenties. Je bent flexibel, accuraat en verbindend. Daarnaast kun je presteren onder tijdsdruk en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een veelzijdige en afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 2.554,- tot  € 3.468,- (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek. 

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten -en thuiswerkvergoeding, een budget van max. € 750 voor het inrichten van een thuiswerkplek en een fietsplan. Een Surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld. We bieden de mogelijkheid om hybride te werken, waarbij een minimale aanwezigheid van 2 dagen op kantoor vereist is. 

Je start op basis van een jaarcontract met de intentie het contract daarna om te zetten naar onbepaalde tijd.  

Meer informatie

Meer informatie over de functie kun je bellen met Yvonne de Boer, Hoofd team Vereniging. tel. 030- 2919050.
Solliciteren? Je motivatiebrief kun je vóór 27 maart 2023 sturen naar hr@venvn.nl.

Bij gelijke geschiktheid tussen interne en externe kandidaten, geven wij de voorkeur aan de interne kandidaat.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!