Medewerker P&O

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is de beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met ruim 100.000 leden V&VN maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Voor ons team zoeken wij een nieuwe collega ter vervanging van de huidige medewerker:

Medewerker P&O

met accent op personeelsbeheer
voor 32 uur per week

Het team

Het team P&O bestaat uit één adviseur en één medewerker en maakt deel uit van het team Bedrijfsvoering met o.a. financiën, secretariaat, receptie, facilitaire zaken met in totaal 14 medewerkers.

Functie op hoofdlijnen

Je bent een ware spin in het web, een kei in de administratie. Je vindt het leuk om te ondersteunen en ook te structuren. Waar houd je je als medewerker P&O o.a. mee bezig?

  • beheren van de personeelsdossiers en personeelsadministratie;
  • bijhouden van ziek -en herstelmeldingen;
  • uitvoering van het P&O-beleid;
  • aanleveren en controleren van de salarismutaties;
  • bieden van ondersteuning bij o.a. vragen m.b.t. verzuim en arbeidsvoorwaarden;
  • optimaliseren van HR-processen;
  • bijhouden van het intranet;
  • ondersteunen in werving en selectieprocedures;
  • onderhouden van contact met leveranciers (zoals arbodienst en wervingsbureaus).

Profiel en functie-eisen

Je bent een stevige, enthousiaste persoonlijkheid die ervaring heeft het ondersteunen en uitvoeren van de administratieve processen m.b.t. P&O. Je hebt ervaring met het verzorgen van de salarisadministratie en houdt ervan systemen op orde te brengen. Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden, bent nauwkeurig, proactief en gaat graag de uitdaging aan om met relatief weinig middelen veel effect te realiseren. Daarbij ben je goed in het gebruik van social media. Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur in HRM of een vergelijkbare studie.

Ons aanbod

Een afwisselende en dynamische functie met veel ruimte om structureel bij te dragen aan de ontwikkeling van de beroepsgroep van verpleegkundigen en verzorgenden binnen een ambitieuze en groeiende beroepsvereniging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 2.526,- tot € 3.774,-. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie is in eerste instantie voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Christina Boekhout, adviseur P&O via 06-13695218 of c.boekhout@venvn.nl.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met CV vóór 14 januari 2021 a.s. Je kunt je sollicitatie – uitsluitend digitaal – richten aan pz@venvn.nl t.a.v. Christina Boekhout.

Deze procedure wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Bij indiensttreding vragen wij je om een geldig VOG te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!