Medewerker Ledenservice (Registers)

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om, tijdens de coronacrisis en daarna, verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in

het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid. Met ruim 90 collega’s werken we dagelijks met veel inzet en energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN. 

Door het vertrek van een medewerker van ons team zoeken wij een nieuwe collega voor:

Medewerker Ledenservice (Registers)

(32 - 36 uur per week)


Ledenservice bij V&VN

Leden kunnen o.a. terecht bij de vereniging om het register af te nemen. Met dit register laat je als verzorgende, verpleegkundige of verpleegkundig specialist zien dat je je kennis up-to-date houdt. Om na een registratieperiode herregistratie te kunnen aanvragen, moeten diverse deskundigheid bevorderende activiteiten worden uitgevoerd.

Je functie op hoofdlijnen

Als Medewerker Ledenservice controleer je het portfolio; voldoet deze aan de gestelde eisen? Daarnaast heb je contact met leden, geregistreerden en/of aanbieders van scholingen. Je , controleert stukken op de gestelde eisen, staat de leden te woord en verwerkt administratief de gegevens van inschrijvingen, registraties in het register, aanvragen tot waardering van scholingen etc.

Profiel en functie-eisen

Je bent bijzonder nauwkeurig, flexibel en je neemt je verantwoordelijkheid voor je taken en de taken van het team. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding en relevante werkervaring. Affiniteit met de zorg is gewenst.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 2.241,- tot € 3.318,- op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.