Medewerker beroepsontwikkeling m/v

Heb jij hart voor de zorg? En lijkt het je wat om bij te dragen aan het werk van de 400.000 verpleegkundigen en verzorgenden in ons land. Dan hebben wij misschien voor jou de baan!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten en heeft haar landelijk bureau in Utrecht. V&VN zorgt ervoor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun beroep goed kunnen uitoefenen. Maar ook dat zij plezier houden in het werk en trots blijven op hun vak. V&VN maakt zich sterk voor alles wat dat mogelijk maakt, zoals scholing, beroepsprofielen, richtlijnen, kwaliteitsstandaarden, uitwisseling en invloed op beleid.

V&VN is op zoek naar een deskundige en flexibele collega voor de functie van

Medewerker beroepsontwikkeling m/v

Voor 32 - 36 uur per week

Het team Beroepsontwikkeling maakt zich sterk voor de beroepsontwikkeling van de beroepsgroepen.

Wat ga je doen?

Als medewerker richtlijnen bied je ondersteuning aan de adviseur richtlijnen en het programmabureau Kwaliteitsstandaarden. Dit betekent dat je:

  • regelmatig overlegt over de verschillende trajecten
  • contact onderhoudt met externe partijen en leden
  • afdelingen informeert over standaardprocedures
  • benodigde documenten toestuurt
  • het proces richtlijnverzoeken volgt inclusief administratieve afhandeling
  • geautoriseerde richtlijnen op de website plaatst
  • kwartaalrapportages verzorgt

Wat vragen we?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Ook heb je kennis van de gezondheidszorg en specifiek van de beroepsgroepen. Het goed en gemakkelijk kunnen aangaan en onderhouden van contacten is een cruciaal onderdeel van je functie. Je bent flexibel, accuraat en verbindend. Daarnaast kun je presteren onder tijdsdruk en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid .

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 2.554,- tot € 3.468,- (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!