Medewerker Academie

Ben jij vaak een spin in het web? Organiseer je graag opleidingen en trainingen en wil je graag bijdragen  aan de professionalisering van het werk van de 400.000 verpleegkundigen en verzorgenden in ons land? Krijg jij energie van het tot in de puntjes (administratief) ondersteunen van onze academie? Dan hebben wij  voor jou de baan die je zoekt en solliciteer dan nu!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste  beroepsvereniging van ons land, maakt zich sterk voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten en heeft haar landelijk bureau in Utrecht. V&VN zorgt ervoor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun beroep goed kunnen uitoefenen. Maar ook dat zij plezier houden in het werk en trots blijven op hun vak. V&VN maakt zich sterk voor alles wat dat mogelijk maakt, zoals scholing, beroepsprofielen, richtlijnen, kwaliteitsstandaarden, uitwisseling en invloed op beleid. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

V&VN is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van

Medewerker Academie

voor 32 - 36 uur per week

Werken binnen het team Kennis en Kwaliteit

Het team Kennis en Kwaliteit bestaat uit zo’n 15 medewerkers en is sterk aan het uitbreiden. V&VN is bezig met de transitie richting een kennisinstituut. Het team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, evalueren en het onderhoud van kwaliteitsinstrumenten, richtlijnen, informatiestandaarden en indicatoren. Verschillende kwaliteitsprogramma’s binnen het kennisinstituut zorgen voor verdere doorontwikkeling van het verpleegkundig vakgebied door middel van toegepast onderzoek. Daarbij speelt de Academie een belangrijke rol om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Wat ga je doen?

In afstemming met team Kennis en Kwaliteit en Team Vereniging werk je in het team heel zelfstandig. Je beheert alle voorkomende werkzaamheden voor de Academie en ondersteunt onze afdelingen bij het organiseren van bij- en nascholing.

Een cruciaal onderdeel van je functie is het goed en gemakkelijk kunnen aangaan en onderhouden van contacten. Je bent een spin in het web en je werkt veel samen met collega’s op het bureau. Je verzorgt uitnodigingen verzorgen voor scholing in afstemming met onze V&VN afdelingen en het programmabureau voor inhoud en data.

Wat breng jij mee?

Je beschikt over minimaal een MBO diploma in een administratieve richting met een HBO werk- en denkniveau. Ook heb je affiniteit met de gezondheidszorg en specifiek met onze beroepsgroepen. Je kan goed zelfstandig werken en meedenken met het proces.

Je bent flexibel en kan goed schakelen tussen verschillende openstaande trajecten. Je werkt accuraat en kan goed omgaan met deadlines. Je werkt gestructureerd, bent slagvaardig en kan goed overzicht houden. In het contact met anderen kan je verbinden en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Je hebt ervaring met projectmatig werken en hebt bij voorkeur ook op dit vlak een cursus/opleiding gevolgd.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een veelzijdige en afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 2.682,- tot
€ 3.642,- (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek.

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten -en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld. We bieden de mogelijkheid om hybride te werken.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Astrid Ventevogel, Hoofd Kennis en Kwaliteit a.i. via telefoonnummer 06-22321658.

Solliciteren?

Dien dan jouw motivatiebrief en CV voor woensdag 11 oktober in via onderstaande knop. 

Heb je een vraag over je sollicitatie of de procedure neem dan gerust contact op met Marlien van der Wiel, recruitment specialist via 06 - 57 88 91 19.

Solliciteren

Wanneer je op de solliciteren knop drukt, opent je e-mailprovider en is het e-mailadres werken@venvn.nl alvast voor je ingevuld. Werkt dit niet, dan kun je ook zonder de knop een mail sturen naar dit e-mailadres.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!