Functioneel beheerder

Wil jij werken in een innovatief, betrokken en energiek IT team? Zit het helpen van onze collega’s op gebied van informatiemanagement in jouw bloed? Word jij blij als je collega’s gewoon goed kunnen werken? Vertel je met trots en passie over je werk als IT professional? Dan is het tijd te reageren op deze functie.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste  beroepsvereniging van ons land, maakt zich sterk voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten en heeft haar landelijk bureau in Utrecht. V&VN zorgt ervoor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun beroep goed kunnen uitoefenen. Maar ook dat zij plezier houden in het werk en trots blijven op hun vak. V&VN maakt zich sterk voor alles wat dat mogelijk maakt, zoals scholing, beroepsprofielen, richtlijnen, kwaliteitsstandaarden, uitwisseling over en invloed op beleid. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

Het team IM/ICT bestaat uit 4 medewerkers verdeeld in technische- en functionele IT professionals. Het team is hecht, open, informeel en betrokken. We helpen elkaar waar nodig en er is voldoende vrijheid om zelf je werk in te delen. We werken (binnen projecten) gezamenlijk aan grote (complexe) enterprise oplossingen. Voor dit team zijn we op zoek naar een:

Functioneel beheerder

voor 36 uur per week

Wat ga je doen?

 • Je beantwoordt functionele vragen, handelt tickets (vragen of verstoringen) af en schrijft handleidingen.
 • Je vertegenwoordigt de business binnen de afdeling IM/ICT. Je ondersteunt medewerkers op het bureau, afdelingen (lees: de verschillende afdelingen waar onze leden actief zijn) en afdelingsbesturen op gebied van functionele vragen en wensen.
 • Daarbij breng je de bedrijfsprocessen in kaart, inventariseer je wensen en vertaal je deze naar functionaliteit binnen de informatiesystemen.
 • Waar nodig richt je functioneel zaken in de informatiesystemen binnen V&VN in. Denk daarbij aan Office 365, Teams, Dynamics CRM, Jira/Confluence, Visma en Webpower.

Wat breng je mee?

 • Je hebt ervaring met functioneel beheer en/of ondersteuning, of affiniteit hiermee.
 • Je snapt en begrijpt processen. Je bent in staat om een proces te beschrijven in Visio of een andere tool.
 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Office 365 en met Microsoft Teams.
 • Het is een pré als je kennis van en ervaring hebt met Microsoft Dynamics 365, Scrum en Sharepoint.
 • Je hebt een HBO-werk en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring.
 • Je bent klantvriendelijk, onze collega’s en leden kunnen rekenen op jouw dienstverlenende karakter.
 • Je schriftelijke en mondelinge communicatie is uitstekend.
 • Je bent een teamplayer, we doen het samen bij de V&VN.
 • Analytische vaardigheden om bedrijfsprocessen goed in kaart te kunnen brengen.
 • Verder ben je oplossingsgericht, werk je planmatig en stuur je op resultaat en afspraken.

  Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende en dynamische functie binnen een lerende organisatie. Je krijgt veel ruimte om structureel vanuit IM/ICT  bij te dragen aan de ontwikkeling van onze beroepsgroepen van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten binnen een ambitieuze en snelgroeiende beroepsvereniging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 2.554,- tot maximaal € 3.992,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (CAO Ziekenhuizen).

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten -en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld. We bieden de mogelijkheid om hybride te werken.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Rutger Thobokholt, hoofd Leden, op 030-2919050.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag zo spoedig mogelijk via hr@venvn.nl ter attentie van Hanneke Westerlaken.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!