Financieel medewerker

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is de beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met ruim 100.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Ter versterking van het team Bedrijfsvoering zoeken wij voor een periode van 6 maanden een doortastende:

Financieel medewerker
32 uur per week

Bedrijfsvoering bij V&VN

Het team Bedrijfsvoering bestaat uit de domeinen Facilitair, Financiën, Risicomanagement, P&O, Secretariaat, Inkoop/contractbeheer en Sponsoring. Het team bedrijfsvoering ondersteunt op efficiënte en effectieve manier het bureau en de vereniging.

Je functie op hoofdlijnen

Als financieel medewerker hou je zicht op alle boekingen en zorg je dat de administratie accuraat is. Je hebt een voorbereidende rol in het opstellen van de jaarrekening en begroting. Je kunt aansluitingen maken tussen rekeningen en bank verwerking doe je moeiteloos. Om de functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je ook kennis hebt project administratie. Je bent ervaren in het voeren van de debiteuren en crediteuren administratie. Je weet hoe je activa kunt activeren. Je verricht hand en spandiensten ter ondersteuning van de 3 andere teamleden waarbij het belangrijk is dat je in teamverband kunt werken maar ook zelfstandig.

Profiel en functie-eisen

Je bent analytisch van geest en boekhoudkundig inzicht. Jouw lust en leven is het werken met cijfers en je bent gedreven om een goed resultaat te behalen. Je hebt minimaal een afgeronde relevante mbo-opleiding en minimaal vijf jaar werkervaring. Je hebt ervaring met een boekhoudpakket in de Cloud. Ervaring met Visma is een pré. Als je al eerder in een verenigingsstructuur hebt gewerkt, dan heb je een streepje voor.

Ons aanbod

Wij bieden een brede, afwisselende functie binnen een leuk en klein team. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.664- op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Christina Boekhout, adviseur P&O. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, bel dan met Rutger Thobokholt, Hoofd team Bedrijfsvoering a.i. Beiden zijn te bereiken via 030-2919050.

Solliciteren?

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag voor 15 mei a.s. Je kunt je sollicitatie sturen naar pz@venvn.nl t.a.v. Rutger Thobokholt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.