Directiesecretaresse 

Ben jij een gedreven directiesecretaresse én zoek jij een nieuwe uitdaging? Haal jij energie uit 1 op 1 ondersteuning en het aanbrengen van structuur? Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om verpleegkundigen en verzorgenden een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou! 

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 108.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.  

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid.  

Wij zoeken we een enthousiaste collega die deskundig, betrokken en slagvaardig is, voor de functie van:

Directiesecretaresse
voor 32-36 uur per week 

Je werkt samen in een klein team met collega’s en jullie zorgen er gezamenlijk voor dat iedere dag in de week een secretaresse aanwezig is op kantoor. Dit betekent dat jij in principe op de woensdagen en vrijdagen op locatie kan zijn.

Wat ga je doen? 

Je ondersteunt de directie en de bestuursleden op secretarieel en administratief gebied. Je stroomlijnt de dagelijkse gang van zaken, neemt waar mogelijk werk uit handen en handelt zelfstandig. Je beheert en controleert de informatiestroom en brengt structuur aan. Naast secretariële taken als agendabeheer, telefoon, notuleren en mail, ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken van de follow-up van gemaakte afspraken. Vanzelfsprekend pak je alle verdere voorkomende taken op. 

Je bent een directiesecretaresse in hart en nieren met ruime en relevante werkervaring. Je bent een professional en stelt het belang van de organisatie voorop. Je werkt pro-actief en bent flexibel ingesteld. Je werkt gestructureerd en bent in staat de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal, dienstverlenend en kun je goed binnen een hecht team functioneren. Je bent praktisch ingesteld, stressbestendig en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je bent digitaal vaardig. 

Wat breng je mee?

Je hebt ruime ervaring als secretaresse en beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
Je hebt uitstekende kennis van het MS office-pakket, Teams en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent flexibel en pro-actief en bent in staat verbanden tussen onderwerpen te leggen. Wij zoeken een initiatiefrijke persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit.  

Wat mag je van ons verwachten?

Een brede en afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die volop in ontwikkeling is. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij voor deze functie een salaris van minimaal € 2.682,- en maximaal € 3.642 op basis van een 36-urige werkweek. 

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een budget van max. € 750 voor het inrichten van een thuiswerkplek en een fietsplan. Een laptop en mobiel worden vanuit V&VN beschikbaar gesteld.

Meer informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pauline van der Kleijn, telefonisch bereikbaar via T. (030) 291 90 50.  En meer informatie over de procedure kun je opvragen bij Jolanda Spies (HR), tel. 06-26589962 of mailen naar hr@venvn.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd op dinsdag 16 mei.

Wil je solliciteren?

Wij ontvangen je cv met een motivatie graag voor woensdag 3 mei a.s.. Je kunt je sollicitatie sturen naar hr@venvn.nl t.a.v. Pauline van der Kleijn.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!