Directiesecretaresse

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om, tijdens de coronacrisis en daarna, verpleegkundigen en verzorgenden een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid.

Wij zoeken we een enthousiaste collega die deskundig, betrokken en slagvaardig is, voor de functie van:

Directiesecretaresse m/v

voor 24 uur per week ter vervanging van zwangerschapsverlof

 

Jouw functie op hoofdlijnen

Je ondersteunt de directie en MT leden op secretarieel en administratief gebied. Je stroomlijnt de dagelijkse gang van zaken, neemt waar mogelijk werk uit handen en handelt zelfstandig. Je beheert en controleert de informatiestroom en brengt structuur aan. Naast secretariële taken als agendabeheer, telefoon, notuleren en mail, ben je mede verantwoordelijk voor het bewaken van de follow-up van gemaakte afspraken. Vanzelfsprekend pak je alle verdere voorkomende taken op.

Je bent een directiesecretaresse in hart en nieren met ruime en relevante werkervaring. Je bent een professional en stelt het belang van de organisatie voorop. Je werkt pro-actief en bent flexibel ingesteld. Je werkt gestructureerd en bent in staat de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal, dienstverlenend en kun je goed binnen een hecht team functioneren. Je bent praktisch ingesteld, stressbestendig en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je bent digitaal vaardig.

Jouw profiel

Je hebt ruime ervaring als secretaresse en hebt vakkennis op HBO-niveau. Je hebt uitstekende kennis van het MS office-pakket, Teams en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent gewend aan het digitale samenwerken. Je bent pro-actief en bent in staat verbanden tussen onderwerpen te leggen. Wij zoeken een initiatiefrijke persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit.

Ons aanbod

Een brede en afwisselende functie binnen een ambitieuze beroepsvereniging die volop in ontwikkeling is. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij voor deze functie een salaris van maximaal € 3.253,- op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pauline van der Kleijn, telefonisch bereikbaar via T. (030) 291 90 50.

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief met CV kun je voor 19 februari a.s. -uitsluitend digitaal- richten aan pz@venvn.nl t.a.v. Christina Boekhout, adviseur P&O.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!