Als controller bij V&VN streef je naar financiële precisie met een menselijke touch. Het is niet alleen je taak om cijfers te beheren, daarnaast draag je ook bij aan het welzijn van onze leden en de groei en ontwikkeling van de organisatie. In elke uitdaging zie ik een kans om de financiële gezondheid te bevorderen en bij te dragen aan een bloeiende gemeenschap van zorgprofessionals.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) vormt met meer dan 105.000 leden de meest omvangrijke beroepsvereniging binnen ons land. Gevestigd te Utrecht, ondersteunt V&VN verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Wij streven ernaar deze professionals in staat te stellen hun vak goed uit te kunnen voeren en we willen ervoor zorgen dat zij elke dag met enthousiasme en trots aan dit betekenisvolle werk beginnen. V&VN zet zich in voor de essentiële elementen die dit streven mogelijk maken, waaronder scholing, beroepsontwikkeling, richtlijnen, professionele zeggenschap en belangenbehartiging. Centraal in al onze inspanningen staat de dialoog met, voor en namens onze leden.

Voor het team Financiën zijn we op zoek naar een:

Controller

32 - 36 uur

Werken binnen team Financiën

Team Financiën bestaat uit 5 medewerkers en is verantwoordelijk voor alle financiële gegevensverwerking en de interne en externe rapportages. Naast inkomsten uit contributie ontvangen wij meerdere subsidies om ons werk mogelijk te maken.

Bovenstaande foto's zijn genomen bij V&VN. Je ziet (toekomstige) collega's van alle teams.


Wat ga je doen?

  • Als controller geef je leiding aan het team Financiën en ben je verantwoordelijk voor de financiële processen en rapportages;
  • Naast het optimaliseren en/of samenstellen van terugkerende rapportages ter ondersteuning van de teamhoofden en de directie, adviseer je hen inzake de exploitatie en de te verwachten kosten;
  • Je hebt overzicht op alle (gesubsidieerde) projecten en spart met projectleiders;
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening en de begroting;
  • Daarnaast houd je zicht op alle boekingen, de administratie en zorgt voor de btw-aangifte.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde relevante hbo-opleiding en ruime werkervaring als leidinggevende en controller;
  • Je bent gedreven en gepassioneerd om met cijfers te werken, met als doel adequate managementinformatie op te zetten;
  • Je bent analytisch > je weet de juiste vragen te stellen om de wensen op het gebied van rapportages en andere ondersteunende activiteiten op te halen;
  • Je vindt het leuk om teamleden te coachen en te ondersteunen;
  • Ervaring binnen een verenigingsstructuur en het boekhoudprogramma Visma is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je afwisselende en dynamische functie binnen een gedreven team binnen een organisatie die vol in ontwikkeling is. Je krijgt veel ruimte voor input om vanuit de team Financiën structureel bij te dragen aan de ondersteuning van onze beroepsgroepen. Daarnaast beschik je over een fijne werkplek in een modern, ruim en licht kantoor waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Er is zelfs een gym!


Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris tussen de € 59.416,- tot maximaal € 89.544,- per jaar en op basis van een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen, FWG 65). Overeenkomstig de cao-afspraken worden de salarissen per 1 juni 2024 met 5% verhoogd.

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten -en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld. We bieden de mogelijkheid om deels hybride te werken.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband.

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met hoofd Bedrijfsbureau Hilco Wink via 06 – 45 75 11 77.

Solliciteren?

Ben jij de gedreven controller die wij zoeken? Dan ontvangen we graag voor woensdag 6 maart je cv en motivatie. Dit mag op een manier die het beste bij jou past: met een brief, een video, presentatie, etc.

Heb je een vraag over je sollicitatie neem dan gerust contact op met Marlien van der Wiel, recruitment specialist via 06 – 57 88 91 19.

Solliciteren

Wanneer je op de solliciteren knop drukt, opent je e-mailprovider en is het e-mailadres werken@venvn.nl alvast voor je ingevuld. Werkt dit niet, dan kun je ook zonder de knop een mail sturen naar dit e-mailadres.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)