Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is de beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met ruim 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Bedrijfsvoering bij V&VN

Het team Bedrijfsvoering bestaat uit Facilitair, Finance, Risicomanagement, P&O, Secretariaat, Inkoop/contractbeheer en Sponsoring. Het team bedrijfsvoering ondersteunt op efficiënte en effectieve manier het bureau en de vereniging.

 

Het team Bedrijfsvoering is met ingang van 1 januari 2021 op zoek naar een doortastende

Controller

voor 32 - 36 uur per week


die aantoonbare ervaring heeft met het opzetten van rapportages in de cloud en project-administratie. Als gesprekspartner van het management, de directie en besturen weet je welke kwantitatieve gegevens nodig zijn en zorg je voor de juiste rapportages.

Je functie op hoofdlijnen

Als controller hou je zicht op alle boekingen, de administratie en zorg je voor de BTW aangifte. Naast het optimaliseren en/of samenstellen van terugkerende rapportages ter ondersteuning van de teamhoofden en de directie, adviseer je hen inzake de exploitatie en de te verwachten kosten. Je hebt overzicht op alle (gesubsidieerde) projecten en spart met projectleiders. Ten aanzien van het opstellen van de jaarrekening en de begroting heb je een voorbereidende rol.

Profiel en functie-eisen

Je bent analytisch van geest en weet de juiste vragen te stellen om de wensen op gebied van rapportages en andere ondersteunende activiteiten op te halen. Jouw lust en leven is het werken met cijfers en je bent gedreven een goed resultaat te behalen. Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding en aantoonbare werkervaring als controller met een boekhoudpakket in de Cloud. Ervaring met Visma is een pré. Als je al eerder in een verenigingsstructuur hebt gewerkt, dan heb je een streepje voor. Tenslotte vind je het leuk teamleden te coachen/ondersteunen bij hun werk.

Ons aanbod

Wij bieden een brede, afwisselende functie binnen een leuk en klein team. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.504,- op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Agnes Groenendijk (Personeelszaken). Heb je inhoudelijke vragen over de functie, bel dan met Christof Kerkhof, interim controller of Stef Korporaal, teamhoofd Bedrijfsvoering a.i. Beiden zijn te bereiken via 030-2919050.

Solliciteren?

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag voor 2 november a.s. Je kunt je sollicitatie sturen naar pz@venvn.nl t.a.v. Stef Korporaal.