Assistent Controller

Heb jij hart voor cijfers? En wil je ons helpen om verpleegkundigen en verzorgenden een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid.

Ter versterking van ons team Finance en Control zoeken wij een:

Assistent Controller

voor 36 uur per week

Werken binnen het team Finance en Control

De afdeling Finance en Control bestaat uit 4 medewerkers en is verantwoordelijk voor alle financiële gegevensverwerking en voor interne en externe rapportages. Naast inkomsten uit contributie ontvangen wij meerdere subsidies om ons werk mogelijk te maken. Jij gaat bij V&VN aan de slag als medewerker op de afdeling, waar je verantwoordelijk bent voor het opstellen van diverse rapportages en waar je jouw financiële kennis deelt met je collega’s die jouw hulp nodig hebben.

Wat ga je doen?

  • Projectbeheersing: opstellen van maandelijkse overzichten van de projectadministratie en in overleg met de projectleiders het opstellen en bewaken van de projectbegrotingen;
  • Helpen bij het opstellen van begrotingen voor subsidieaanvragen;
  • Bewaken van balansrekeningen
  • Back-up voor alle financiële werkzaamheden.

Wat breng jij mee?

  • Om succesvol te zijn op deze plek ben je analytisch sterk, heb jij goede communicatieve vaardigheden, werk je accuraat en ben je in staat om uitkomsten van analyses duidelijk te verwoorden en te presenteren.
  • Je neemt initiatief en werkt oplossingsgericht zonder dat je het menselijk aspect uit het oog verliest.
  • Je bent gedreven om de administratie op orde te hebben en collega’s te helpen met het bereiken van de organisatiedoelen.
  • Je bent aantoonbaar ICT-vaardig en je leert snel om met nieuwe systemen te werken.
  • Je hebt in een vergelijkbare functie ervaring opgedaan met het beheren van een projectadministratie, debiteurenadministratie en de crediteurenadministratie.
  • Je bent opgeleid in de richting Finance & Control of SPD met een specialisatie Controlling of Bedrijfseconomie.

Voldoe je niet volledig aan het profiel, maar barst je wel van het talent en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan toch! Bij V&VN is er veel ruimte om je te ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een brede, afwisselende functie binnen een leuk en klein team. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 3.270,- tot € 4.611 op basis van een 36-urige werkweek (FWG schaal 55).
We bieden een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging of omzetting naar arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskosten-en thuiswerkvergoeding, een budget van max. €750 voor het inrichten van een thuiswerkplek en een fietsplan. Een laptop en mobiel worden vanuit V&VN beschikbaar gesteld. We bieden de mogelijkheid om hybride te werken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Mieke Suithoff (HR). Heb je inhoudelijke vragen over de functie, bel dan met Patrick de Bruijn, Controller. Beiden zijn te bereiken via 030-2919050.

Solliciteren?

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag voor 14 april a.s. Je kunt je sollicitatie sturen naar hr@venvn.nl t.a.v. Patrick de Bruijn.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!