Assistent Controller

Word onderdeel van ons team als assistent controller en help mee om onze financiële processen te optimaliseren en op te zetten. Jouw werk, waaronder het advies aan teamhoofden, directie en projectleiders, zal een directe impact hebben op het welzijn van onze leden; de zorgprofessionals en de groei van onze organisatie. Bij V&VN krijg je de ruimte om mee te denken en jouw stem te laten horen.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) vormt met meer dan 105.000 leden een betekenisvolle beroepsvereniging in ons land. We bieden ondersteuning aan verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. In het hart van al onze inspanningen staat het voeren van een open gesprek met onze leden. Ons doel? Deze professionals voorzien van de middelen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, zodat ze elke dag met passie en trots aan de slag kunnen. V&VN zet zich in voor de bouwstenen die dit mogelijk maken. Denk aan moderne scholingsmogelijkheden, beroepsontwikkeling, heldere richtlijnen, professionele inspraak en het behartigen van belangen.

Kom jij je krachten met ons bundelen? Samen maken we de zorgwereld beter èn inspirerender! 

Voor ons team Financiën zoeken wij een enthousiaste:

Assistent Controller
32 - 36 uur

Jouw plek binnen het team Financiën

Om ons werk mogelijk te maken ontvangt de vereniging naast inkomsten uit contributie ook meerdere subsidies. Team Financiën is verantwoordelijk voor alle financiële gegevensverwerking, zoals de interne en de externe rapportages.

Van de 125 medewerkers binnen V&VN bestaat dit team uit 5 medewerkers, waarbij onze controller de teamleider is. Je zal nauw met hem gaan samenwerken.

Bovenstaande foto's zijn genomen bij V&VN. Je ziet (toekomstige) collega's van alle teams.


Wat ga je doen?

Het zal een mix tussen advies en uitvoerend werk gaan zijn. Naast de gebruikelijke financiële werkzaamheden zijn we op dit moment veel processen aan het optimaliseren en ontwikkelen. Daarbij vervul jij een duidelijke rol.

Zie hier een greep uit de belangrijkste werkzaamheden:

 • Het optimaliseren en/of samenstellen van financiële rapportages ter ondersteuning van de teamhoofden en de directie;
 • Het uitvoeren van analyses en evalueren van begrotingen met belanghebbenden;
 • Het bewaken van de P&C cyclus van de projecten, van administratief tot uitvoering;
 • Overzicht creëren op alle (gesubsidieerde) projecten en sparren met projectleiders;
 • Het identificeren en mogelijk implementeren van automatiseringsmogelijkheden van (niet-)financiële processen;
 • Het uitvoeren van adhoc taken voor collega’s;
 • Je ondersteunt bij het opstellen en vullen van de jaarrekening en de begroting.

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een dynamische functie binnen het gedreven team Financiën, waarbij je tegelijk onderdeel wordt van een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt veel ruimte voor eigen input en om structureel bij te dragen aan de ondersteuning van onze beroepsgroepen.

We zullen je in eerste instantie een jaarcontract aanbieden met de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris tussen de € 3.606 ,- tot maximaal € 5.084,- per maand, op basis van een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen, FWG 55 ).

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten -en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. De mogelijkheid om deels hybride te werken en je ontvangt een Surface laptop en mobiel.

Ons kantoor is ruim, licht en van alle gemakken voorzien > makkelijk parkeren, fijne werkplekken, een broodjes en coffee corner met barista èn er is een gym!

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde relevante hbo-opleiding;
 • Je bent op de hoogte van financiële regel- en wetgeving;
 • Je bent gedreven en gepassioneerd om met cijfers te werken, met als doel adequate managementinformatie op te zetten;
 • Je bent analytisch, waardoor je de juiste vragen stelt om de wensen op het gebied van rapportages en andere ondersteunende activiteiten op te halen;
 • Ervaring binnen een verenigingsstructuur is een pré.

Heb je een vraag?

Bel ons gerust!

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met hoofd Bedrijfsbureau Hilco Wink via 06 – 45 75 11 77.

Heb je een vraag over je sollicitatie of de procedure neem dan gerust contact op met Marlien van der Wiel, recruitment specialist via 06 - 57 88 91 19.

Wil je graag solliciteren?

Ben jij de gedreven assistent controller die wij zoeken? Dan ontvangen we graag voor woensdag 26 juni je cv en motivatie. Dit mag op een manier die het beste bij jou past: met een brief, een video, presentatie, etc.

Solliciteren

Wanneer je op de solliciteren knop drukt, opent je e-mailprovider en is het e-mailadres werken@venvn.nl alvast voor je ingevuld. Werkt dit niet, dan kun je ook zonder de knop een mail sturen naar dit e-mailadres.

Voor deze vacature voeren we doorlopend gesprekken, wacht daarom niet met solliciteren. Zodra we de juiste kandidaat hebben aangenomen zullen we de vacature sluiten.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)