Applicatiebeheerder

Wil jij werken in een innovatief, betrokken en energiek IT team? Zit het helpen van onze collega’s op gebied van informatiemanagement in jouw bloed? Word jij blij als je collega’s gewoon goed kunnen werken? Vertel je met trots en passie over je werk als IT professional? Dan is het tijd te reageren op deze functie.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste  beroepsvereniging van ons land, maakt zich sterk voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten en heeft haar landelijk bureau in Utrecht. V&VN zorgt ervoor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun beroep goed kunnen uitoefenen. Maar ook dat zij plezier houden in het werk en trots blijven op hun vak. V&VN maakt zich sterk voor alles wat dat mogelijk maakt, zoals scholing, beroepsprofielen, richtlijnen, kwaliteitsstandaarden, uitwisseling over en invloed op beleid. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

Het team IM/ICT bestaat uit 4 medewerkers verdeeld in technische- en functionele IT professionals. Het team is hecht, open, informeel en betrokken. We helpen elkaar waar nodig en er is voldoende vrijheid om zelf je werk in te delen. We werken (binnen projecten) gezamenlijk aan grote (complexe) enterprise oplossingen. Voor dit team zijn we op zoek naar een:

Applicatiebeheerder

voor 36 uur per week

Wat ga je doen?

 • Als applicatiebeheerder wil je graag dat onze vereniging gestroomlijnd kan (blijven) werken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische borging te garanderen.
 • In samenwerking met andere stakeholders ontwikkel je oplossingen voor onze leden. Dat doen we op basis van Microsoft-oplossingen met name in het Power Platform. Het helpt als je kennis hebt van het Azure platform en het gebruik van Logic Apps.
 • Naast het applicatiebeheer stel je rapportages op met gegevens uit onze systemen (Dynamics 365, SQL en Datawarehouse) voor in- en extern gebruik.

Wat breng je mee?

 • Een relevante opleiding in applicatie/softwareontwikkeling of beheer op HBO-niveau.
 • Ervaring met Dynamics, één van onze grootste applicaties is Microsoft Dynamics 365.
 • Je kunt als intern beheerder goed omgaan met verantwoordelijkheden, uiteraard wordt je hierbij
 • ondersteund door onze leveranciers.
 • Doorzettingsvermogen; je gaat technische uitdagingen niet uit de weg en gaat door tot je een passende oplossing hebt gevonden.
 • Je kunt goed samenwerken in een klein team en neemt daarbij verantwoordelijkheid.
 • Je bent in staat om je nieuwe applicaties snel eigen te maken.
 • Ervaring in het onderhouden (en eventueel uitbreiden) van koppelingen tussen systemen is een pré.
 • Het deployment van applicaties door de ontwikkelstraat.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende en dynamische functie binnen een lerende organisatie. Je krijgt veel ruimte om vanuit IM/ICT structureel bij te dragen aan de ontwikkeling van onze beroepsgroepen van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten binnen een ambitieuze en snelgroeiende beroepsvereniging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 2.554,- tot maximaal € 3.992,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (CAO Ziekenhuizen).

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten -en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld. We bieden de mogelijkheid om hybride te werken.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Rutger Thobokholt, hoofd Leden, op 030-2919050.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag zo spoedig mogelijk via hr@venvn.nl ter attentie van Hanneke Westerlaken.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!