Applicatie Ontwikkelaar

Op deze plek kan je van grote betekenis zijn voor velen, aangezien het dé beroepsvereniging betreft voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. De voortdurende ontwikkeling op het gebied van IT en automatisering is binnen V&VN van vitaal belang om ons werk goed te kunnen blijven uitvoeren. We bevinden ons in een periode van groei en er wachten mooie kansen en resultaten! Heb je behoefte aan een uitdaging waar je als Applicatie Ontwikkelaar met volledige toewijding kunt bijdragen aan een nobel doel? Dan zou dit weleens dé uitdaging kunnen zijn!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) vormt met meer dan 105.000 leden de meest omvangrijke beroepsvereniging binnen ons land. Gevestigd te Utrecht, ondersteunt V&VN verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Wij streven ernaar deze professionals in staat te stellen hun vak goed uit te kunnen voeren en we willen ervoor zorgen dat zij elke dag met enthousiasme en trots aan dit betekenisvolle werk beginnen. V&VN zet zich in voor de essentiële elementen die dit streven mogelijk maken, waaronder scholing, beroepsontwikkeling, richtlijnen, professionele zeggenschap en belangenbehartiging. Centraal in al onze inspanningen staat de dialoog met en namens onze leden.

Het team ICT/IM bestaat uit 5 medewerkers verdeeld in technische- en functionele IT professionals. Het team is hecht, open, informeel en betrokken. We helpen elkaar waar nodig en er is voldoende vrijheid om zelf je werk in te delen. We werken (binnen projecten) gezamenlijk aan grote (complexe) enterprise oplossingen. Voor dit team zijn we op zoek naar een:

Applicatie Ontwikkelaar

32 - 36 uur

Wat ga je doen?

  • In samenwerking met andere stakeholders ontwikkel en onderhoud je oplossingen voor onze leden en medewerkers. Dat doe je op basis van Microsoft-oplossingen, met name in het Power Platform en Azure;
  • Je helpt met het opstellen van rapportages uit onze systemen (Dynamics 365, Power BI, SQL en Datawarehouse) voor in- en extern gebruik;
  • Je analyseert de huidige oplossingen en doet voorstellen voor verbetering.

Wat breng je mee?

  • Een relevante opleiding in applicatie/softwareontwikkeling op MBO of HBO-niveau;
  • Ervaring met Java Script en C Sharp;
  • Ervaring met software en het bouwen met Dynamics e.o. Power Platforms.

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een leuk en gedreven team binnen een lerende organisatie. Je krijgt veel ruimte om vanuit ICT structureel bij te dragen aan de ontwikkeling van onze beroepsgroepen. Daarnaast ben je voorzien van een fijne werkplek in een modern, ruim en licht kantoor waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Er is zelfs een gym!

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris tussen de € 3.434,- tot maximaal € 5.473,- per maand en op basis van een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen, FWG 55/60). Overeenkomstig de cao-afspraken worden de salarissen per 1 juni 2024 met 5% verhoogd.

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten- en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld. We bieden de mogelijkheid om hybride te werken.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband.

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie mag je contact opnemen met Jasper Postma, senior adviseur ICT/IM via 06 - 12 13 28 28.

Solliciteren?

Lijkt deze mooie functie iets voor jou? Dien dan jouw motivatie en CV voor woensdag 6 december in via onderstaande knop. Je mag solliciteren op een manier die het beste bij jou past: met een brief, een video, een presentatie, etc.

Heb je een vraag over je sollicitatie of de procedure neem dan gerust contact op met Marlien van der Wiel, recruitment specialist via 06 - 57 88 91 19.

Solliciteren

Wanneer je op de solliciteren knop drukt, opent je e-mailprovider en is het e-mailadres werken@venvn.nl alvast voor je ingevuld. Werkt de knop niet, dan kun je ook zonder de knop een mail sturen naar dit e-mailadres.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)