Adviseur Vereniging

Als adviseur Vereniging ben je de drijvende kracht achter het optimaal functioneren van de afdelingen en platforms van V&VN. Samen met gepassioneerde collega's werk je op uiteenlopende manieren aan dit doel. Onze vereniging is dynamisch en continu in ontwikkeling, waardoor je de kans krijgt om mee te bewegen en een significante impact te hebben op onze doelgroep en de zorg.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) vormt met meer dan 105.000 leden de meest omvangrijke beroepsvereniging binnen ons land. Gevestigd te Utrecht, ondersteunt V&VN verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Wij streven ernaar deze professionals in staat te stellen hun vak goed uit te kunnen voeren en we willen ervoor zorgen dat zij elke dag met enthousiasme en trots aan dit betekenisvolle werk beginnen. V&VN zet zich in voor de essentiële elementen die dit streven mogelijk maken, waaronder scholing, beroepsontwikkeling, richtlijnen, professionele zeggenschap en belangenbehartiging. Centraal in al onze inspanningen staat de dialoog met, voor en namens onze leden. 

Voor ons team Vereniging zijn we op zoek naar een: 

Adviseur Vereniging

32-36 uur

Werken binnen team Vereniging

Team Vereniging vervult de spilfunctie binnen de vereniging en legt zowel fysiek als digitaal verbindingen tussen de verschillende onderdelen van de vereniging, waaronder de 45 afdelingen en platforms van V&VN. Het ondersteunen en adviseren van de afdelingen en platforms vormt de kern van ons werk. Het is een team van 9 adviseurs en 4 medewerkers, 1 senior community manager en het hoofd van het team. Het team werkt nauw samen met de andere teams, zoals team Beleid en Belangbehartiging en team Kennis en Kwaliteit. 

Bovenstaande foto's zijn genomen bij V&VN. Je ziet (toekomstige) collega's van alle teams.


Wat ga je doen? 

Als adviseur Vereniging werk je samen met je collega’s aan het optimaal ondersteunen van de afdelingen en platforms van V&VN. Dat gebeurt op vele verschillende manieren: van het praktisch en strategisch ondersteunen van de besturen (bestaande uit actieve vrijwilligers) van onze afdelingen en platforms, het organiseren van uiteenlopende V&VN-bijeenkomsten tot het participeren in vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Ook streven wij naar meer samenwerking tussen onze afdelingen, zodat zij elkaar zoveel mogelijk versterken. Al onze afdelingen werken vanuit hun eigen perspectief aan de strategische agenda van V&VN. Als adviseur Vereniging ondersteun jij de afdelingen bij deze ambities.  

Wat breng je mee?

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau met aantoonbare kennis over en affiniteit met de gezondheidszorg en de strategische doelen die V&VN en de afdelingen en platforms nastreven; 
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de GGZ en ervaring met het schrijven van beleidsmatige teksten;  
  • Je hebt een verpleegkundige of verzorgende achtergrond;   
  • Je hebt ervaring of affiniteit met bestuurlijke verhoudingen binnen en buiten een vereniging;   
  • Je hebt ervaring met het opbouwen en onderhouden van een netwerk, zowel online als offline; 
  • Je bent open, flexibel, analytisch en durft initiatief te nemen. 

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je afwisselende en dynamische functie binnen een gedreven team binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt een plek in een leuk en gedreven team dat eigenaarschap toont en elkaar inspireert. Tevens is het een team met oog voor elkaar, dat er veel waarde aan hecht om af en toe wat leuks met elkaar te gaan doen. Daarnaast beschik je over een fijne werkplek in een modern, ruim en licht kantoor waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Er is zelfs een gym! 

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris tussen de € 3.736,- tot maximaal € 5.473,- per maand en op basis van een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen, FWG 60). Overeenkomstig de cao-afspraken worden de salarissen per 1 juni 2024 met 5% verhoogd. 

V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten -en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld. We bieden de mogelijkheid om deels hybride te werken. 

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband. 

Meer informatie? 

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Yvonne de Boer, hoofd team Vereniging via 06 – 13 82 11 84.  

Heb je een vraag over je sollicitatie neem dan gerust contact op met Marlien van der Wiel, recruitment specialist via 06 – 57 88 91 19. 

Wil je graag solliciteren?

Ben jij de enthousiaste adviseur die wij zoeken? Dan ontvangen we graag voor woensdag 6 maart je cv en motivatie. Dit mag op een manier die het beste bij jou past: met een brief, een video, presentatie, etc. 

Solliciteren

Wanneer je op de solliciteren knop drukt, opent je e-mailprovider en is het e-mailadres werken@venvn.nl alvast voor je ingevuld. Werkt dit niet, dan kun je ook zonder de knop een mail sturen naar dit e-mailadres.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)