Adviseur Marketing

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om, tijdens de coronacrisis en daarna, verpleegkundigen en verzorgenden een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

V&VN, gevestigd in Utrecht, is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg: van wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en de zorgsector, mengen ons in het maatschappelijke debat, zijn actief in de media, organiseren (online) evenementen, ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, en helpen leden bij onder meer de ontwikkeling en registratie van hun deskundigheid. Met ruim 90 collega’s werken we dagelijks met veel inzet en energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN. 

Voor uitbreiding van team Leden, bestaande uit 25 medewerkers, zoeken wij een klantgerichte, proactieve en resultaatgerichte collega voor de functie van

Adviseur Marketing
voor 32 uur

Het team Leden richt zich op de werving, ondersteuning en het behoud van leden, zorgorganisaties en aanbieders van scholingen. Daarbij gaat het om het horen, zien en helpen van (potentiële) leden, waarbij een positieve ervaring voor alle doelgroepen als uitgangspunt is genomen. Team Leden ontwikkelt en vernieuwt voortdurend de dienstverlening voor alle doelgroepen en zorgt voor een aantrekkelijk aanbod voor zowel individuele leden als zorgorganisaties met collectieve overeenkomsten.

Je functie op hoofdlijnen

Als adviseur Marketing stel je campagnes en ledenonderzoek op, gericht op het werven en behouden van leden. Je maakt een marketingplan en voert dit contentieus uit. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en/of vernieuwing van producten en diensten. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en vormgeving van de diverse lidmaatschappen om voortdurende meerwaarde te creëren voor onze leden. En last but not least zul je ledenvoordeelacties bedenken en ontwikkelen.

Profiel en functie-eisen

Je hebt een HBO denk- en werkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van marketing en/of commerciële economie Je hebt aantoonbaar kennis van en ruime ervaring met verenigingsorganisaties en bij voorkeur ook binnen de zorgsector. Je beleeft veel plezier aan en bent goed in het verbinden en stimuleren van actieve leden, zowel online als offline. Je bent bij uitstek een innovatieve en creatieve geest. Je uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk, is uitstekend en je hebt het vermogen je te verplaatsen in de (behoefte van) leden.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische en ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit met veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 3.225,- tot € 4.682,- op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rutger Thobokholt, hoofd Team Leden via 06-57889262.

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief met CV kun je vóór 17 juli a.s. - uitsluitend via de mail -  richten aan pz@venvn.nl t.a.v. mevrouw A. Groenendijk, medewerker P&O. De eerste gesprekken zijn gepland eind juli a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.