Adviseur Kwaliteitsregister V&V

Ben jij ZZP-er en heb je hart voor de zorg? En lijkt het je wat om bij te dragen aan het werk van de ruim 300.000 verpleegkundigen en verzorgenden in ons land? Dan hebben wij misschien voor jou een leuke uitdaging!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten, gevestigd in Utrecht. V&VN zorgt ervoor dat zij hun beroep goed kunnen uitoefenen, maar ook plezier houden in het werk en trots blijven op hun vak. V&VN maakt zich daarom sterk voor alles wat dat mogelijk maakt, zoals scholing, beroepsprofielen, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling en invloed op beleid.

Het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden (V&V) is een online hulpmiddel waarmee verpleegkundigen en verzorgenden hun deskundigheidsbevordering kunnen vastleggen en bijhouden in een eigen portfolio.

Voor het register zoeken wij ter vervanging van ziekte een resultaatgerichte en analytische ZZP-er als:

Adviseur Kwaliteitsregister V&V

voor 24 uur per week voor de duur van zes maanden

Je maakt deel uit van een klein team van zelfstandige professionals onder verantwoordelijkheid van de Programmamanager Kwaliteitsregister. Je werkt binnen het team aan verschillende projecten, waarin je je eigen taken en verantwoordelijkheden hebt. Waar nodig overleg je met andere teams, zoals ledenservice, relatiebeheer, communicatie en ICT.

De opdracht op hoofdlijnen

  • Je levert een belangrijke bijdrage aan diverse onderzoeken en inventarisaties ten behoeve van de doorontwikkeling van het Kwaliteitsregister V&V. Je ontwikkelt vragenlijsten en interviews en neemt deze af bij verschillende stakeholders, zoals verpleegkundigen en verzorgenden en hun vertegenwoordigers, scholingsaanbieders en andere beroepsverenigingen. Je analyseert de uitkomsten en rapporteert er intern over.
  • Je denk mee met de andere adviseurs en de programmamanager over de consequenties van de uitkomsten en eventuele vervolgstappen.
  • Je denkt mee en adviseert over de verdere ontwikkeling van het Kwaliteitsregister en de kennis en data die hiervoor nodig zijn.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau
  • Onderzoeksvaardigheden en plezier hebben in onderzoeksmatige activiteiten
  • Analytisch en nauwkeurig; cijfermatig sterk
  • Zich mondeling en schriftelijk goed kunnen uitdrukken
  • Vermogen om conceptueel en innovatief (mee) te denken
  • Projectmatig kunnen werken en in staat verantwoordelijkheid te nemen
  • Kennis van ICT is een pré

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende en dynamische opdracht met veel ruimte om structureel bij te dragen aan de ontwikkeling van de beroepsgroep van verpleegkundigen en verzorgenden binnen een ambitieuze beroepsvereniging.