Gratis Masterclasses Samen Beslissen

Masterclass Samen Beslissen.Png

Verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten zijn onmisbaar bij samen beslissen. Maar hoe pas je dit goed toe zowel op de werkplek als in de opleiding? Kom naar een van de vijf gratis masterclasses waar je leert hoe je samen beslissen (nog beter) kunt toepassen en hoe je studenten (nog beter) kunt opleiden in samen beslissen.
 

Waar en wanneer

2 november: UMCG - Groningen
6 november: Hogeschool Rotterdam - Rotterdam
16 november: ROC Landstede - Zwolle
30 november: Noordwest Ziekenhuisgroep – Alkmaar (alleen intern)
6 december: Hogeschool Avans - Breda

Alle masterclasses duren van 13:00 tot 16:00 uur.
 

Programma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is de Kern van Samen Beslissen? 
  • Welke rollen heeft een verpleegkundige en verpleegkundig specialist in samen beslissen.  
  • Hoe is samen beslissen te plaatsen in samenhang met ontwikkelingen en concepten als zeggenschap, EPB en Positieve gezondheid en zelfmanagement en zelfregie. 
  • Het beschikbare aanbod aan samen beslissen-opleidingsmateriaal. 
  • Hoe herken je samen beslissen in de praktijk en creëer je leersituaties.

Tijdens de middagen (13-16 uur) krijg je inzichten en handvatten, waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. Tijdens en na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en drankje.

Voor wie

De interactieve masterclass Samen beslissen – hoe doe je dat en hoe leer je dat?  richt zich op opleiders, zorgprofessionals en medewerkers die in hun werk te maken hebben met (het opleiden in en implementeren van) samen beslissen. We verwelkomen van harte opleiders in ziekenhuizen, mbo-, hbo- en wo-opleidingen en eveneens verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verpleegkundestudenten.


Deelname en aanmelden

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor een van de masterclasses. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meer informatie over hoe je kunt aanmelden vind je op de website van Uitkomstgerichte zorg.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)