Regina Vlot-van Keulen (45) verzorgende IG en ambassadeur

Regina Vlot van Keulen

Even kennismaken: wie ben je? 

“Mijn naam is Regina Vlot-van Keulen. Ik ben getrouwd en moeder van zes kinderen. We hebben een hond, kat en konijn en wonen met z’n allen in Ede. De afgelopen jaren heb ik in een verpleeghuis in Ede gewerkt. Op dit moment werkt ik als verzorgende IG vaste nachtdiensten in een zorgvilla. Ook ben ik sinds een aantal jaar ambassadeur voor het beroep verzorgende IG. Ik ben te volgen op Twitter: @KeulenRegina.” 

Waarom stel je je verkiesbaar? 

“Ik heb mij verkiesbaar gesteld omdat ik wil bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Ik wil me inzetten voor stabiele zorg en voldoende personeel. Ik wil de zorg in een positief daglicht zetten. En ik wil meer betekenen voor de beroepsgroep verzorgenden IG. Ik wil ze een stevigere plek in de maatschappij geven, zodat de beroepsgroep meer wordt gehoord.” 

Waarom moeten collega’s op jou stemmen? 

“Ik heb een brede kijk op de zorg. Ik leg snel contact met bestuurders en laat mijn stem horen. Ook ben ik kritisch, durf ik op te komen voor mezelf en anderen. Ik kan goed relativeren en wil het hele verhaal horen, van twee kanten. Ik ben daadkrachtig. Ik houd me veel bezig met de ontwikkelingen in de zorg en kijk hoe ik hieraan kan bijdragen. Ik wil graag de leden van V&VN behouden en zoveel mogelijk betrekken bij processen, zodat ook hun stem wordt gehoord.”