Isidro Berg (42) verzorgende IG

Isidro Berg

Even kennismaken:  wie ben je?

“Mijn naam is Isidro Berg. Ik ben vader en gelukkig getrouwd. In mijn vrije tijd ben ik veel te zien bij de sportenactiviteiten van mijn kinderen. Daarnaast vind ik het belangrijk om leuke dingen te doen met mijn gezin, zoals het bezoeken van bioscoop, museum of een restaurant met heerlijke gerechten. Mijn gezin en kinderen staan bij mij altijd op nummer één. Mijn werkervaring is heel gevarieerd. Ik ben werkzaam geweest bij een juridisch kantoor als administratief juridisch medewerker en als financieel medewerker. Daarnaast ben ik 9 jaar OR-lid bij een overheidsinstantie geweest. In totaal heb ik 18 jaar werkervaring in de zakelijke sfeer. Ook ben ik voorzitter van een honkbalclub. Wij laten kinderen, van ouders met weinig financiële middelen, kosteloos sporten. 

Na het behalen van mijn opleiding tot verzorgende IG, werk ik momenteel als zzp’er onder de bedrijfsnaam: 'More Than Body Care'. Uiteraard ben ik hier zeer trots op. Ik zie mijn eigen bedrijf als kers op de taart.”

Waarom stel je je verkiesbaar?

“Ik stel me verkiesbaar omdat ik mij voor de volle 100% wil inzetten voor onze beroepsgroep. Ik sta voor daadkracht en kwaliteit binnen de zorg. Ik ben een doorzetter, zeer doortastend en doelgericht. Rechtvaardigheid staat bij mij hoog in het vaandel. Kwaliteitsverbetering begint bij ons in de Ledenraad, zodat wij ons beroep landelijk kunnen waarborgen. Ook mogen we onze toekomstige collega's niet vergeten. Zij zijn de toekomst en verdienen een kwalitatief goede opleiding. 
  
Wat ik wil bereiken? Een daadkrachtige beroepsvereniging, die ons allen kan vertegenwoordigen bij zowel de werkgever als in de landelijke politiek. Dit kunnen wij gezamenlijk voor elkaar krijgen. Meer kenbaarheid bij de werkgevers, het personeel, de scholen en in de politiek. Het is belangrijk dat wij het maatschappelijk belang van onze beroepsvereniging kunnen aantonen.”

Waarom moeten collega’s op jou stemmen?

“Mensen willen graag iemand die hun belangen kunnen behartigen. Niet iedereen is in staat om dit te bewerkstelligen. Ik ben van mening dat ik dit wel kan. Ik ben enorm doortastend en sta voor mijn collega's. Met mijn gevarieerde beroepsachtergrond, de vrijwillige werkzaamheden in mijn vrije tijd en mijn werkzaamheden als zzp'er, ben ik een zeer geschikte kandidaat voor de Ledenraad van V&VN.”