Regina Vlot-van Keulen (43), verzorgende IG in een verpleeghuis

15, Regina Vlot Van Keulen

Over mij

“Ik werk in een verpleeghuis in Ede als verzorgende IG. Hier probeer ik samen met de manager en collega’s de afdeling naar een hoger niveau te tillen, zodat de kwaliteit van zorg toeneemt en verzorgenden meer hun stem laten horen. Daarnaast ben ik ambassadeur verzorgende IG sectoroverstijgend.” 

Waarom ik mij verkiesbaar stel 

“Ik heb mij verkiesbaar gesteld omdat ik op deze manier kan bijdragen aan het verbeteren en stabiliseren van de zorg.” 

Wat ik wil bereiken 

“Stabiele zorg en voldoende personeel. De zorg in een positief daglicht zetten. En meer betekenen voor de beroepsgroep verzorgenden IG. Dat deze beroepsgroep nog meer wordt gehoord.” 

Waarom ik jouw stem verdien 

“Ik heb een brede kijk op de zorg. Ik leg snel contact met bestuurders en laat mijn stem horen. Ik probeer ervoor te zorgen dat de bestuurder/manager meer op de vloer komt en meer betrokken is bij processen op de werkvloer. Daarnaast ben ik kritisch, durf ik op te komen voor mezelf en anderen. Ik kan goed relativeren en wil het hele verhaal horen, van twee kanten.  Ik ben daadkrachtig. Ik houd me veel bezig met de ontwikkelingen in de zorg en kijk hoe ik hieraan kan bijdragen. Ik wil graag de leden van V&VN behouden en zoveel mogelijk betrekken bij processen, zodat ook hun stem wordt gehoord.” 

Verder over mij 

“Ik ben getrouwd en moeder van zes kids. We hebben een hond, kat en konijn en wonen met z’n allen in Ede.” 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!