Jurriana Wijshoff (56), verzorgende IG

8. Jurianna Wijshoff

Over mij

“Mijn naam is Jurriana Wijshoff. Ik ben 56 jaar en verzorgende IG bij Wijkzorg MeanderGroep ZL.”  

Waarom ik mij verkiesbaar stel

“Ik ben van mening dat ook verzorgenden in de Ledenraad plaats moeten nemen, om de belangen van de verzorgenden meer aandacht te geven. Verzorgenden hebben een vak, dit is een waardevol, veelzijdig vak, we mogen hier trots op zijn.”  

Wat ik wil bereiken 

“Ik wil bereiken dat verzorgenden binnen de vereniging een meer prominente plek innemen en staan voor hun vak.”  

Waarom ik jouw stem verdien

“Omdat ik veelzijdig ben en veel ervaring heb in diverse werkvelden als VIG, van de ouderenzorg tot ziekenhuiszorg en alles wat daartussen in zit. Ik ben ambassadeur verzorgende V&VN en ben leergierig. Ik ben betrokken bij de verzorgenden en wil hen meer kracht en een stem geven in de vereniging. Ik ben lid van diverse onderdelen van V&VN, waaronder de Bestuurscommissie Ethiek en de Commissie tabaksontmoediging. Door mijn ervaring breng ik veel kennis mee. De vereniging en de Ledenraad kunnen hier hun voordeel mee doen.”  

Verder over mij

“Ik ben in een ver verleden ooit begonnen als ziekenverzorgende toen ik 18 jaar was. Ik was achteraf gezien veel te jong en heb daardoor de opleiding niet afgemaakt. Daarna ben ik administratief aan de slag gegaan en ging ik in dienst als beroepsmilitair. Na mijn diensttijd bleef ik toch de drang voelen om iets in de zorg te gaan doen. Ik heb toen alsnog de opleiding gedaan tot ziekenverzorgende. Nu noemen we dat de opleiding tot verzorgende IG. Ik heb deze opleiding gedaan in Eindhoven en via diverse werkvelden, ook als zzp‘er, ben ik toch weer in de wijk gaan werken bij MeanderGroep ZL, waar ik nu alweer enkele jaren met plezier werk. Deze organisatie heeft mij de mogelijkheid gegeven om het ambassadeurstraject verzorgende IG te volgen, wat me veel heeft gebracht in mijn werk en op persoonlijk vlak. Ook ben ik lid van de VVAR van MeanderGroep ZL. Dit alles heeft me ver gebracht waardoor ik nu denk dat ik een verrijking kan zijn voor de Ledenraad.” 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!